Ilmaiset Computer Advice

Mistä tietää, mitä rekisterin puhdistaja käyttää tietokoneen

Roolia rekisterin puhdistaja optimointi ja ylläpito tietokoneen konetta ei voi korostaa liikaa. Tämä PC-työkalu skannaa ja puhdistaa jokaisen virheen ja virheellisiä merkintöjä löytyy Windowsin rekisterin. On olemassa paljon näiden ohjelmistojen markkinoilla tänään ja ne kaikki väittävät olevansa tehokkaita. No, selvittää, miten voit paikalla tehokas ohjelmisto optimointi tietokoneen koneen suorituskykyä.

Saadaksesi ihanteellinen rekisterin puhdistaja tietokoneeseen;

Sinun täytyy tehdä vähän tutkimusta alkuun rekisterin puhdistaja. Käytä Google Search Appliance selvittää Suosituimmat joukossa PC ohjelmistoja. Jatka sitten oman tutkimuksen selvittämällä, mitä todellisia käyttäjiä ovat sanoneet kunkin ohjelmia luetteloon. Varmista, että et ole vain lukemista huolella myynninedistämistarkoituksessa mainoksia, jotka edistävät ohjelmat. Suosittelu todellisilla käyttäjillä ei yleensä ole hienosäädetty, he kertovat sinulle kokemuksiaan kyseistä ohjelmistoa, sekä negatiivisia että positiivisia kokemuksia.

Foorumit ovat toinen hyvä paikka vierailla, jotta tietää, mitä asiantuntijat ovat sanoneet parhaiksi PC Tools. Kiinnitä huomiota ja kerätä hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, mitä ohjelman tyytyminen.

Selvitä, miten käyttäjäystävällinen kunkin ohjelmia lista on. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet newbie liittyvissä asioissa tietokoneen käyttö. Kanssa käyttäjäystävällinen rekisterin puhdistaja, et tarvitse mitään apua ladata, ajaa ja tarkistaa järjestelmän kanssa ohjelman olet valinnut.

Kuinka monta virhettä voi valintasi ohjelmiston tunnistaa? Ohjelma, joka pystyy havaitsemaan lähes kaikki havaitut virheet tietokoneen tietokantaan on lupaava. Max Utilities on yksi PC-työkalut, jotka ovat herättäneet huomiota, koska sen kyky havaita niin monta virheitä löytyy tietokoneen Windows-rekisterin, ohjelmisto on myös yleisesti tunnettu on erittäin tehokas.

Lopuksi yksi parhaista tavoista ratkaista tietyn rekisterin puhdistaja on kokeilla sen ilmaisen kokeiluversion (jos se on). Tämä auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska