Gratis Computer Advice

Hvordan vite hvilke register renere å bruke for din PC

Rollen som registret renere i å optimalisere og vedlikeholde datamaskinen din maskin kan ikke understrekes nok. Denne PC-verktøyet skanner og renser ut alle feil og ugyldige oppføringer som finnes i Windows-registret. Det er mange av disse programmene på markedet i dag, og alle av dem er utgir seg for å være effektive. Vel, finn ut hvordan du kan oppdage effektiv programvare for optimalisering av datamaskinen maskinens ytelse.

For å få en ideell registret renere for din personlige datamaskin;

Du må gjøre litt research på de beste registret rengjøringsmidler. Bruk Google søkeverktøy finne ut toppen vurdert blant PC-programmer. Deretter fortsette med forskningen din ved å finne ut hva reelle brukere sier om hvert av programmene på listen din. Pass på at du ikke bare lese nøye utformede reklameannonser av de som er fremme programmene. En anbefaling av reelle brukere er vanligvis ikke finjustert, de vil fortelle deg sine erfaringer med den aktuelle programvaren, både negative og positive opplevelser.

Forum er et annet godt sted å besøke for å finne ut hva ekspertene sier om den øverste rangerte PC-verktøy. Vær oppmerksom og samle nyttig informasjon som vil hjelpe deg i å gjøre vedtak på hva programmet skal betale for.

Finn ut hvordan brukervennlig hvert av programmene på listen din er. Dette er spesielt nødvendig hvis du er en nybegynner i saker knyttet til bruk av datamaskin. Med et brukervennlig register renere, du trenger ingen hjelp til å laste ned, løpe og skanne systemet med programmet du har valgt.

Hvor mange feil kan ditt valg programvaren oppdage? Et program som er i stand til å oppdage nesten alle feil funnet på PCens database er lovende. Max Utilities er en av PC-verktøy som har tiltrukket seg oppmerksomhet på grunn av sin evne til å oppdage så mange feil som finnes i PC-ens Windows-registret, programvaren er også allment kjent for å være svært effektive.

Endelig er en av de beste måtene å betale for en bestemt registret renere å prøve ut sin gratis prøveversjon (hvis den har). Dette vil hjelpe deg å ta en informert beslutning.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska