Gratis Computer Advies

Windows 7 registry cleaner

Windows 7 is zo nieuw dat veel registry cleaners zijn eenvoudigweg niet in staat om te werken. Dit is een groot probleem dat alleen de meest geavanceerde en up-to-date register tools zijn in staat om vast te stellen, waardoor het noodzakelijk dat u een van hen te gebruiken op uw nieuwe systeem.

Als je geen gebruik maken van een goede register cleaner, sta je de kans dat het verpest je pc, zodat het niet goed meer opstarten.

Helaas, Zeven is zo geavanceerd dat veel registry cleaners niet erg goed werken. Maar dit gezegd zijnde, veel schoner denk goed werken op het en kan uw computer versnellen en hebben geen fouten op .... het is allemaal over die schoner u gebruikt.

De reden waarom het zo belangrijk om de beste register cleaner te gebruiken voor uw systeem is vanwege het werk dat register cleaners hebben. Ze werken voor het reinigen van een belangrijke databank in Windows, heet het register, waarin alle persoonlijke instellingen en de opslag van informatie over uw pc.

Telkens als je iets doet op je computer, is het register voortdurend opslaan van bestanden die uitleggen wat werd gedaan en hoe het weer te doen, waardoor uw PC op te slaan en te onthouden talloze hoeveelheden instellingen.

Het register is een onderdeel van Windows sinds 1998, maar is ook een van de belangrijkste oorzaken van de problemen in die tijd ook. Dit is vanwege het belang van het register, en het wordt iedere dag gebruikt door uw systeem. Want het houdt zo veel informatie voor uw systeem, is het register daadwerkelijk wordt gebruikt om constant te helpen Windows run.

Elke keer dat u uw computer gebruikt, zijn veel register bestanden in gebruik, die eigenlijk maakt Windows verward en maakt het bespaart een hoop van deze bestanden op de verkeerde manier. Dit zorgt ervoor dat ze beschadigd en onleesbaar geworden, waardoor uw systeem langer duren om ze te verwerken, te vertragen.

Dit is een probleem dat zelfs de meest geavanceerde pc's nog steeds last van, en wordt alleen genezen door het gebruik van een register cleaner tool om het probleem op te lossen .. Echter, veel registry cleaners niet erg goed werken op Zeven omdat het besturingssysteem winkels zoveel geavanceerde registry-bestanden en functies. Het heeft een heleboel registry nieuwe register bestanden, die veel oudere registry tools niet herkent, en proberen te verwijderen. Dit veroorzaakt allerlei problemen voor uw computer en kan uw pc niet in staat om op te starten te maken.

De beste registry cleaner voor Windows 7 is Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska