Ilmaiset Computer Advice

Windows 7 Registry Cleaner

Windows 7 on niin uusi, että monet rekisterin siivoojat eivät yksinkertaisesti pysty työtä. Tämä on suuri ongelma, joka vain pisimmällä ja ajan tasalla rekisterin työkalut pystyvät korjaamaan, joten se välttämätöntä, että voit käyttää yksi heistä uuden järjestelmän.

Jos et käytä hyvä arkisto siivooja, seisot mahdollisuus se pilaa tietokoneen niin, että se ei käynnisty kunnolla enää.

Valitettavasti Seven on niin kehittynyt, että monet rekisterin puhdistaja eivät toimi kovin hyvin sitä. Mutta tämän sanottuani monet siivooja eivät toimi hyvin ja voi saada tietokoneen nopeuttamiseksi ja ei ole virheitä .... kyse on joka puhtaampia käytät.

Miksi se on niin tärkeää käyttää paras rekisterin puhdistaja järjestelmään johtuu työtä, että rekisterin puhdistaja on. He työskentelevät putsata tärkeä tietokanta Windows, kutsutaan arkisto, joka tallentaa kaikki henkilökohtaiset asetukset ja tiedot tietokoneellesi.

Aina teet mitään tietokoneen, rekisterin on jatkuvasti tiedostojen tallentamista joka selittää, mitä tapahtui ja miten tehdä se uudelleen, jolloin tietokoneen tallentaa ja muistaa lukuisia määriä asetuksia.

Rekisterin on osa Windows vuodesta 1998, mutta on myös ollut yksi suurimmista syistä kysymyksiä, että aika hyvin. Tämä on ollut, koska rekisterin merkitys, ja sitä käytetään päivittäin järjestelmään. Koska sillä on niin paljon tietoa oman järjestelmän, rekisterin todellisuudessa käytetään jatkuvasti auttaa Windows aikavälillä.

Aina kun käytät tietokonetta, monet rekisterin tiedostot ovat käytössä, mikä todella tekee Windows sekava ja tekee säästää paljon näitä tiedostoja väärällä tavalla. Tämä saa heidät vaurioitunut ja lukukelvoton, jolloin järjestelmä kestää kauemmin käsitellä niitä, hidastamiseen.

Tämä on ongelma, joka jopa pisimmällä tietokoneet kärsivät yhä, ja on vain parantaa käyttämällä rekisterin puhdistustyökalu korjata ongelma .. Kuitenkin monet rekisterin puhdistaja eivät toimi kovin hyvin Seven koska käyttöjärjestelmä tallentaa niin monia kehittyneitä rekisterin tiedostot ja ominaisuuksia. Se on paljon rekisterin uuden rekisterin tiedostot, joita monet vanhemmat rekisterin työkalut eivät tunnista, ja pyrkiä poistamaan. Tämä aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia tietokoneen ja voi tehdä tietokoneen voi käynnistyä.

Paras Registry Cleaner Windows 7 on Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska