Gratis Computer Advice

Windows 7 registret renere

Windows 7 er så nytt at mange registret rengjøringsmidler er rett og slett ute av stand til å arbeide med den. Dette er et stort problem at bare de mest avanserte og up-to-date registeret verktøy er i stand til å fikse, noe som gjør det viktig at du bruker en av dem på det nye systemet.

Hvis du ikke bruker en god registret renere, står du sjansen for det ødelegger din PC slik at den ikke starter opp riktig lenger.

Dessverre er Seven så avansert at mange registret rengjøringsmidler ikke fungerer veldig bra på det. Men når dette er sagt, mange renere virker bra på det og kan gjøre datamaskinen raskere og har ingen feil på .... det handler om hvilke renere du bruker.

Grunnen til at det er så viktig å bruke den beste registret renere for systemet er på grunn av den jobben som registret rengjøringsmidler har. De arbeider for å rense ut en viktig database i Windows, kalt registret, som lagrer alle personlige innstillinger og informasjon for PCen.

Når du gjør noe på datamaskinen, er registret stadig lagring av filer som forklarer hva som ble gjort og hvordan du gjør det igjen, slik at din PC for å lagre og huske utallige mengder innstillinger.

Registeret har vært en del av Windows siden 1998, men har også vært en av de viktigste årsakene til problemer i den tiden også. Dette har vært på grunn av registeret betydning, og den blir brukt hver dag av systemet. Fordi det har så mye for systemet er registret som faktisk brukes til å stadig hjelpe Windows løp.

Hver gang du bruker datamaskinen, er mange register filer som brukes, noe som faktisk gjør Windows forvirret og gjør det spare mye av disse filene på feil måte. Dette får dem til å bli skadet og uleselig, noe som gjør systemet tar lenger tid å behandle dem, bremse ned.

Dette er et problem som selv de mest avanserte PCer fortsatt lider, og er kun kureres ved hjelp av en registret renere verktøy for å fikse problemet .. Men mange registret rengjøringsmidler ikke fungerte veldig bra på Seven fordi operativsystemet lagrer så mange avanserte registret filer og funksjoner. Den har mange register nye register filer, som mange eldre register verktøy ikke kjenner, og prøve å fjerne. Dette fører til alle slags problemer for datamaskinen din og kan gjøre PCen klarer å starte opp.

Den beste registret renere for Windows 7 er Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska