Gratis Computer Råd

Windows 7 Registry Cleaner

Windows 7 är så ny att många registret städare är helt enkelt oförmögen att arbeta på det. Detta är ett stort problem som bara de mest avancerade och up-to-date register verktyg kan fixa, vilket gör det viktigt att du använder en av dem på ditt nya system.

Om du inte använder ett bra register renare, står du chansen att det förstör din dator så att den inte startar upp ordentligt längre.

Tyvärr är sju så avancerad att många registret städare inte fungerar mycket bra på det. Men efter att ha sagt detta, många renare fungerar bra på det och kan göra din dator snabbare och har inga fel på .... det handlar om vilka rengöringsmedel du använder.

Anledningen till varför det är så viktigt att använda bästa Registry Cleaner för ditt system är på grund av det jobb som registret städare har. De arbetar för att rensa ut en viktig databas i Windows, som kallas registret, som lagrar alla personliga inställningar och information för din dator.

När du gör något på datorn, är registret lagrar ständigt filer som förklarar vad som har gjorts och hur man gör det igen, vilket gör att din dator för att spara och komma ihåg många mängder av inställningar.

Registret har varit en del av Windows sedan 1998, men har också varit en av de stora orsakerna till problem under den tiden också. Detta har varit på grund av registrets betydelse, och det används varje dag av ditt system. Eftersom det innehåller så mycket information om ditt system, är registret egentligen används för att ständigt hjälpa Windows köra.

Varje gång du använder din dator, finns många registret filer som används, vilket faktiskt gör Windows förvirrad och gör det spara en hel del av dessa filer på fel sätt. Detta får dem att bli skadad och oläsbar, vilket gör ditt system tar längre tid att bearbeta dem, saktar ner.

Detta är ett problem som även de mest avancerade datorer fortfarande lider av, och är bara botas med hjälp av ett register renare verktyg för att åtgärda problemet .. Däremot fungerar många registret städare inte mycket bra på sju eftersom operativsystemet lagrar så många avancerade registret filer och funktioner. Den har en hel del register nya register filer, vilket många äldre register verktyg inte känner igen, och försöka ta bort. Detta orsakar alla möjliga problem för din dator och kan göra din dator inte kan starta upp.

Det bästa registret renare för Windows 7 är Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska