Gratis Computer Advice

Registry rengøringsassistenter forbedre pc'ens ydeevne

Registry rengøringsmidler er oversvømmelse internettet i disse dage som software beslutningstagere realisere bølgende efterspørgsel.

Hvorfor har efterspørgslen steg efter registreringsdatabasen rengøringsassistenter?

Fordi folk er ved at indse, at optimere deres register kan læne til dramatiske forbedringer i internet hastighed og åbning af filer. Folk indser, at økonomien er dårlig og ikke ønsker at købe en ny computer lige nu. Gør deres gamle én køre hurtigere er en stor mulighed.

Hvad er registreringsdatabasen, og hvordan påvirker det computerens hastighed?

Registreringsdatabasen er ligesom hjertet af Windows. Det er lagt til grund for programmerne til at fungere ordentligt, og selv for Windows til at starte. Hvis din registreringsdatabasen er amuck, kan du vædde på, at du vil blive oplever masser af fejl. Men fejl er ikke det eneste. Når registreringsdatabasen bliver for oppustet, kan du være sikker på at forvente en stor opbremsning i pc'ens ydeevne.

Hvorfor skulle jeg brug for at rense mig indskrive?

Fordi når du installerer et program, den deponerer nøgler i registreringsdatabasen (oplysninger, der kræves for at programmet kan køre). Problemet er, er disse nøgler ikke fjernes automatisk, når du afinstallerer programmet, så over tid, de ophobes.

Hvis du aldrig har renset din registreringsdatabasen, så vil det indeholde nøgler til hvert program, du nogensinde har installeret siden køber din PC.

Hvordan rengør jeg mit registreringsdatabase?

Heldigvis, rengøring registreringsdatabasen er ikke en vanskelig opgave takket være automatiseret software, der gør det hele for dig.

ADVARSEL: Forsøg ikke at ændre din registreringsdatabasen selv, medmindre du har erfaring med at gøre det. Sletning endda en nøgle kan forårsage dit operativsystem alvorlige problemer, hvis det er den forkerte.

Hvilken indskrive rensning software er bedst?

Det er i høj grad et spørgsmål om udtalelse. Der er sikkert mange derude, alle hævder at rense din pc og frigøre den fra fejl. I min personlige erfaring, har WinZip registreringsdatabasen Optimizer været en god en. Det er hurtigt og nemt at bruge.

På kun et par minutter kan du rense dit system registreringsdatabasen og begynde at mærke forbedringer med det samme. Nogle af de største forbedringer, du måske bemærke, omfatter:

1.. Hurtigere internet hastigheder
2.. Hurtigere opstart og starte ned.
3.. Programmer køre mere gnidningsfrit.
4.. Videoer og lyd er ikke urolig, når der spilles.
5.. Filer såsom mapper og internet browseren er åben meget hurtigere.

Jeg tror det hele kommer ned til personlige smag, men jeg har haft gode resultater ved at rense mig indskrive hver måned. Hvad er den skade i at prøve? Det kan være lige den ting din gamle pc skal køre som ny igen.

Giv Max Utilities en prøve. Det er det bedste jeg har brugt af de hundredvis på markedet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska