Gratis Computer Advies

Registry cleaners verbeteren prestaties van de pc

Registry cleaners zijn overstromingen het internet deze dagen als software makers beseffen de stijgende vraag.

Waarom is de vraag steeg naar register cleaners?

Omdat mensen beseffen dat het optimaliseren van hun register kan leunen om dramatische verbeteringen in de internet snelheid en het openen van bestanden. Mensen beseffen dat de economie slecht is en willen niet om een ​​nieuwe computer te kopen op dit moment. Het maken van hun oude run sneller is een geweldige optie.

Wat is het register, en hoe is dat van invloed op snelheid van de computer?

Het register is als het hart van Windows. Het wordt gebruikt voor programma's om goed te functioneren, en zelfs voor Windows op te starten. Als je register is amok, kunt u wedden dat je zult ervaren genoeg fouten. Maar fouten zijn niet het enige. Zodra het register krijgt te opgeblazen, kunt u er zeker van te verwachten een grote vertraging van de prestaties van de pc.

Waarom zou ik mijn register schoon?

Want als je een programma installeert, deponeert sleutels in je register (informatie die nodig is voor het programma te draaien). Het probleem is, deze toetsen worden niet automatisch verwijderd wanneer u het programma zo te verwijderen na verloop van tijd, accumuleren ze.

Als u uw registratie nog nooit schoongemaakt, dan zal het toetsen bevatten voor elk programma dat u ooit hebt geïnstalleerd sinds de aankoop van uw pc.

Hoe kan ik mijn register schoon?

Gelukkig, het schoonmaken van uw register is niet een moeilijke taak dankzij geautomatiseerde software die het allemaal voor je doet.

WAARSCHUWING: Probeer niet om uw register te veranderen zelf, tenzij je ervaren bent met dit te doen. Zelfs een sleutel verwijdert, kan uw besturingssysteem ernstige problemen veroorzaken als het de verkeerde.

Welke register schoonmaken software is het beste?

Dat is grotendeels een kwestie van mening. Er zijn zeker vele die er zijn, die allemaal beweren om uw pc schoon te maken en bevrijden van fouten. In mijn persoonlijke ervaring, heeft WinZip Registry Optimizer is een goede. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken.

In slechts enkele minuten kunt u uw systeem register schoon en beginnen meteen te merken verbeteringen. Enkele van de grootste verbeteringen die u kunt merken zijn onder andere:

1. Sneller internet snelheden
2. Sneller opstarten en booten neer.
3. Programma's soepeler.
4. Video en audio zijn niet schokkerig wanneer wordt gespeeld.
5. Bestanden zoals folders en internet browser te openen veel sneller.

Ik denk dat het komt allemaal neer op persoonlijke smaak, maar ik heb uitstekende resultaten met het schoonmaken van mijn register iedere maand gehad. Wat is het kwaad het te proberen? Het kan gewoon het ding je oude pc nodig heeft om weer te lopen als nieuw zijn.

Geef Max Utilities een keer te proberen. Het is de beste die ik heb gebruikt van de honderden op de markt.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska