Ilmaiset Computer Advice

Rekisterin siivoojat parantaa tietokoneen suorituskykyä

Rekisterin siivoojat ovat tulvat Internetissä näinä päivinä ohjelmistovalmistajat ymmärtää vellova kysyntää.

Miksi kysyntä kiihtyi rekisterin puhdistaja?

Koska ihmiset ovat ymmärtämättä, että optimoimalla rekisterin voi nojata dramaattisia parannuksia internet nopeus ja tiedostojen avaamisesta. Ihmiset ymmärtävät, että talous on huono ja halua ostaa uuden tietokoneen juuri nyt. Tehdessään vanha ajaa nopeammin on erinomainen vaihtoehto.

Mikä on rekisterin, ja miten se vaikuttaa tietokoneen nopeudesta?

Rekisterin on kuin sydän Windows. Se on vedonnut ohjelmien toimisi kunnolla, ja jopa Windows käynnisty. Jos rekisterissä on hillitön raivo, voit olla varma, että saat kokea paljon virheitä. Mutta virheet ole ainoa asia. Kun rekisterin saa liian paisunut, voit olla varma odottaa iso hidastuminen tietokoneen suorituskykyä.

Miksi minun täytyy puhdistaa minun arkisto?

Koska kun asennat ohjelman, se tallettaa avaimet rekisteriä (tarvittavat tiedot ohjelman suorittamiseen). Ongelmana on, painikkeet ei poisteta automaattisesti, kun poistat ohjelman niin ajan mittaan, niitä kertyy.

Jos et ole koskaan puhdistaa rekisterin, niin se sisältää avaimet jokaisessa ohjelmassa olet koskaan asentanut oston jälkeen tietokoneeseen.

Miten voin puhdistaa rekisterin?

Onneksi puhdistus teidän rekisterin ei ole vaikeaa kiitos automaattisen ohjelmiston, joka tekee kaiken puolestasi.

VAROITUS: Älä yritä muuttaa rekisterin itse, ellet ole kokenut näin. Poistaminen edes yksi avain voi aiheuttaa käyttöjärjestelmän vakavia ongelmia, jos se on väärä.

Joka rekisterin siivous ohjelma on paras?

Joka on pitkälti makuasia. On varmasti paljon siellä, kaikki väittävät puhdistaa tietokoneen ja vapauttaa sen virheitä. Omasta kokemuksestani, WinZip Registry Optimizer on ollut hyvä. Se on nopea ja helppo käyttää.

Vain muutamassa minuutissa voit puhdistaa järjestelmän rekisterin ja alkaa huomaamattaan parannuksia heti. Jotkut suurimmista parannuksista saatat huomata muun muassa:

1.. Nopeampi Internet-nopeuksilla
2. Nopeampi käynnistys ja käynnistä alas.
3. Ohjelmat toimivat sujuvasti.
4. Videoita ja ääntä ei nykii kun soitetaan.
5. Tiedostoja, kuten kansiot ja internet-selaimen avaa paljon nopeammin.

Kai se kaikki tulee alas henkilökohtaisen maun, mutta minulla on ollut erinomaisia ​​tuloksia puhdistamalla minun arkisto joka kuukausi. Mitä haittaa yrittää? Se voi olla vain asia vanha tietokone tarvitsee ajaa kuin uusi taas.

Anna Max Utilities kokeilla. Se on paras olen käyttänyt satoja markkinoilla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska