Gratis Computer Advice

Registret rengjøringsmidler bedre PC-ytelse

Registret rengjøringspersonell er flom internett i disse dager som programvareprodusenter realisere den buldrende etterspørselen.

Hvorfor har etterspørselen steg for registret rengjøringsmidler?

Fordi mennesker innser at å optimalisere deres register kan helle til dramatiske forbedringer i internett hastighet og åpning av filer. Folk innser at økonomien er dårlig og ikke ønsker å kjøpe en ny datamaskin akkurat nå. Gjør sitt gamle løp raskere er et flott alternativ.

Hva er registret, og hvordan påvirker det datamaskinens hastighet?

Det register er som hjertet av Windows. Det er avhengig av for programmene skal fungere skikkelig, og selv for Windows å starte opp. Hvis registeret er amok, kan du satse på at du skal oppleve masse feil. Men feil er ikke det eneste. Når registeret blir for oppsvulmet, kan du være sikker på å forvente en stor nedgang i PC-ytelse.

Hvorfor skulle jeg trenger å rense min registeret?

Fordi når du installerer et program, deponerer det nøkler i registeret (informasjon nødvendig for at programmet skal kjøres). Problemet er, er disse tastene ikke fjernes automatisk når du avinstallerer programmet slik over tid, samler de seg.

Hvis du aldri har renset din register, så det vil inneholde nøkler for hvert program du har installert siden du kjøpte PCen.

Hvordan rengjør jeg min registeret?

Heldigvis, rense registeret er ikke en vanskelig oppgave takket være automatisert programvare som gjør alt for deg.

ADVARSEL: Ikke forsøk å endre registeret selv med mindre du har erfaring med å gjøre det. Slette enda en nøkkel kan føre til at operativsystemet alvorlige problemer hvis det er feil en.

Hvilke register rensning programvare er best?

Det er i stor grad en smakssak. Det er sikkert mange der ute, alle som hevder å rense PCen og frigjøre det fra feil. I min personlige erfaring, har WinZip register Optimizer vært en god en. Det er raskt og enkelt å bruke.

På bare noen få minutter kan du rense systemet registret og begynne å legge merke forbedringer umiddelbart. Noen av de største forbedringene du kan legge merke til er:

En. Raskere internett hastigheter
2. Raskere oppstart og starte opp ned.
3. Programmer kjøre jevnere.
4. Videoer og lyd er ikke hakkete da han ble spilt.
5. Filer som mapper og nettleser åpne mye raskere.

Jeg tror det hele kommer ned til personlig smak, men jeg har hatt gode resultater ved å rense min registeret hver måned. Hva er galt i å prøve? Det kan være akkurat det den gamle PCen må kjøre som ny igjen.

Gi Max Utilities en prøve. Det er den beste jeg har brukt av de hundrevis på markedet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska