Gratis Computer Råd

Registret städare förbättra datorns prestanda

Registret städare är översvämmar internet dessa dagar som programvara beslutsfattare inser det stigande efterfrågan.

Varför har efterfrågan stigit på registret städare?

Eftersom människor inser att optimera deras register kan luta till dramatiska förbättringar i internet hastighet och filer öppna. Folk inser att ekonomin är dålig och inte vill köpa en ny dator just nu. Göra sin gamla kör snabbare är ett bra alternativ.

Vad är registret, och hur påverkar det datorns hastighet?

Registret är som hjärtat i Windows. Det är lättnad på för program för att fungera korrekt, och även för Windows att starta. Om registret är amok, kan du räkna med att du kommer att uppleva massor av fel. Men fel är inte det enda. När registret blir alltför uppblåst, kan du vara säker på att förvänta sig en stor nedgång i prestanda.

Varför skulle jag behöva städa mitt register?

För när du installerar ett program, deponerar det nycklar i registret (information som krävs för att programmet ska köras). Problemet är, är dessa knappar inte tas bort automatiskt när du avinstallerar programmet så över tiden, ackumuleras.

Om du aldrig har rengjorts din registrering, så kommer det att innehålla nycklar för varje program du någonsin installerat sedan du köpte datorn.

Hur rengör jag mitt register?

Lyckligtvis städa ditt register är inte en svår uppgift tack vare automatiserad programvara som gör allt för dig.

VARNING: Försök inte att ändra registret själv om du inte är erfaren med att göra så. Radera även en nyckel kan medföra att operativsystemet allvarliga problem om det är fel.

Vilka registret rengöring programvara är bäst?

Det är till stor del en fråga om åsikt. Det finns säkert många där ute, alla som hävdar att rensa din dator och befria det från fel. Enligt min personliga erfarenhet, har WinZip Registry Optimizer varit bra. Det är snabbt och enkelt att använda.

På bara några minuter kan du rensa ditt system registret och börja märka förbättringar omedelbart. Några av de största förbättringarna som kan uppträda är:

Ett. Snabbare internet hastigheter
2. Snabbare uppstart och starta nedåt.
Tre. Program fungera smidigare.
4. Video och ljud är inte hackig när spelas.
Fem. Filer som mappar och webbläsare öppnar mycket snabbare.

Jag antar att det hela handlar om personlig smak, men jag har haft utmärkta resultat genom att städa mitt register varje månad. Vad är det för skada att försöka? Det kan vara just den sak din gamla dator måste köras som ny igen.

Ge Max Utilities ett försök. Det är det bästa jag har använt i hundratals på marknaden.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska