Ilmaiset Computer Advice

rekisterin siivous ohjelma

Windowsin rekisterin siivoojat voidaan nopeuttaa toimintaa nopeuden tietokoneen ja toimivammaksi nopeammin. Nämä ryhmät apuohjelmia voit tehdä tietokoneen toimimaan huomattavasti tehokkaammin.

Max Utilities on hyvin mahdollisesti tunnetuin rekisterin siivous-apuohjelman paketti saatavilla. Max Utilities on valmistanut tunnettu yritys nimeltä ParetoLogic. Onko ohjelmisto yhtään paremmin kuin muut paketit, jotka ovat saatavilla? Käytä tätä arviota päättää, onko haluat käyttää Max Utilities.

Voit etsiä ja ladata Max Utilities ilmaiseksi. Ilmainen versio ei pysty korjaamaan virheitä, sillä se vain kertoo, mitä tietokoneeseen on vaivannut. Jos tietokone kärsii viat sitten ohjataan rekisteröintiä osio, jossa voit ostaa ohjelmistoja.

Helppokäyttöinen

Max Utilities käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ohjelma, jossa hyvin suunniteltu näppärään käyttöliittymään. Max Utilities on suunniteltu hyvin yksinkertaisesti, joka tekee hakemuksen helppo käyttää. Sinulla pitäisi olla mitään ongelmia käyttää kaikkia ominaisuuksia, koska suunnittelu käyttöliittymän.

Esittävät Scan

Skannaus päättyy hyvin nopeasti. Skannaus kestää enintään viisi minuuttia loppuun. Max Utilities toimii erittäin tehokkaasti ja paljastaa eniten virheitä rekisterissä. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa todellista nopeutta boosteja tietokoneeseen.

Suojaus

Ennen kuin on mahdollista aloittaa korjata rekisterin on erittäin tärkeää, että teet varmuuskopion. Olet todella pitäisi vain ostaa ostaa, jotka on varustettu backup-toiminto. Max Utilities on varmuuskopio ominaisuus, joka on erittäin hyvä. On myös mahdollista luoda järjestelmän palautuspiste sisällä Max Utilities. Se on uskomattoman helppo käyttää tätä palautuspisteen luoja vakuuttaa, että tietokone on suojattu.

Backup-toiminto on yksi parhaista saatavilla. Mitä tahansa teetkin tiedot voivat vielä varmuuskopioidaan joka varmistaa, että se on täysin suojattu.

Optimointi on helppoa

Kun olet käyttänyt Max Utilities sinun pitäisi pystyä lisäämään tehokkuutta tietokoneellesi hyvin helposti. Käytön jälkeen scan ominaisuus Max Utilities voit nähdä parannusta tietokoneellesi. Rekisterin on tehty toimimaan nopeammin käyttämällä Max Utilities.

Max Utilities ei tehdä pc nopeammin. Max Utilities sopii vanhemmissa tietokoneissa.

Sinun ei tarvitse alustaa tietokoneessa, jos voit käyttää Max Utilities sijaan. Jos tietokone tarvitsee apua ja etsit erittäin tehokas rekisterin puhdistaja, vilkaise

Pitäisikö minun ostaa se?

Max Utilities voidaan tehdä tietokoneen suorituskykyä paljon parempi. Max Utilities korjaa rekisterin virheet eikä mitään muuta. Käyttämällä Max Utilities säännöllisesti voit paremmin toimivuus ja nopeus tietokoneellesi.

Sinun täytyy antaa Max Utilities joukko järjestelmän palautuspisteet paras suoja. Käytä varmistamassa, että tietosi ovat turvassa, koska menettää se voi olla tuhoisa.

Tulette huomaamaan, että Max Utilities on luultavasti vain pikkuisen kalliimpaa muihin toimijoihin verrattuna mutta tämä on perusteltua. Voit myös ostaa nippu muita sovelluksia. Max Utilities tekevät tietokoneen ajaa paljon nopeammin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska