Ilmaiset Computer Advice

rekisterin siivous ohjelmisto

Rekisterin siivous ohjelmisto on suuri tietokone. Monet ihmiset ovat jo kokeneet pienemmillä nopeuksilla, kun he käyttävät PC noin vuoden tai enemmän. Suurimman osan ajasta, tietokoneen laitteisto ei ole mitään tekemistä tämän ongelman. Ja todellinen ongelma liittyy tietokoneen ohjelmisto, koska se on jo tullut ruuhkainen.

Monet ihmiset asentaa ohjelmia silloin tällöin, mutta ei koskaan poistaa niitä. Ne voivat olla tonnia videoita tallennettu heidän kiintolevylle, mutta ei koskaan poistaa niitä. Aina sinulla on vähentää nopeutta vanhempi tietokone, ehkä se on jo aika, että sinun pitäisi yrittää rekisterin puhdistukseen.

Kun haluat tietokoneen toimimaan nopeasti ja ilman ongelmia, on tärkeää saada palkkio rekisterin siivous ohjelmisto. Silti ongelma on, että on olemassa tonnia rekisterin puhdistaja nykyään. Siten se voi olla vaikea tietää, kumpi aikoo auttaa tietokoneen eniten.

Oikeastaan ​​rekisterin puhdistaja on suunniteltu tekemään tiettyä työtä - puhdistamaan kaikkia ongelmia rekisterin. Joten ensimmäinen kriteerit hyvä arkisto siivooja on, että se pitäisi pystyä löytämään ja korjaamaan yhtä paljon ongelmia kuin mahdollista. Tämä on tyypillinen piirre useimmissa rekisterin puhdistaja, mutta vain yksi tai kaksi voi löytää eniten ongelmia.

Monet siivoojat yksinkertaisesti löytää yleisimmät ongelmat, joita ei apua, mutta ei ole kovin hyvä. Haluat rekisterin työkalu, joka tietää, mistä etsiä ja mitä tehdä niin paljon ongelmia kuin mahdollista.

Registry siivoojat poistaa ylimääräinen ohjelmatiedostoja Windows Installer, ja korvata DLL tiedostoja, jotka puuttuvat, ja myös löytää mitään syvälle juurtunut infektioita viruksia tai vakoiluohjelmia sinun arkisto. Vaikka rekisterin puhdistaja yleensä löytää paljon ongelmia tiedostoja, se ei aina löytää kaiken. Sinun pitäisi poistaa ongelmia, rekisterin puhdistaja on löytänyt ja käynnistä sitten tietokone uudelleen, jotta rekisterin reboot siistissä kunnossa. Kun poistetaan kaikki nämä ylimääräiset tiedostot, sinun pitäisi nähdä huomattava nousu nopeuden.

Silti kaikki eivät rekisterin puhdistaja toimivat yhtä, useimmat niistä voi säästää tahansa viisi-kolmekymmentä sekuntia pois käynnistyksen aikaa tietokoneen. Monet tiedostot päälle sijoitetaan tietokoneen ohjelmia, joita käytetään yhtä aikaa, ja sitten unohtaa. Jotta voitaisiin poistaa nämä tiedostot ja mahdolliset infektiot haluat käyttää osoittautunut rekisterin puhdistaja puhdistaa pois kaikki tietokoneen ongelmia.

Top Registry Cleaner ohjelmisto on myös kyky varmuuskopioida järjestelmä. Tosiasia on, että mikään ei ole täydellistä, ja jopa pisimmälle kehittynyt rekisterin puhdistaja tekee virheitä, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy pystyä pitämään järjestelmä toimi nopeasti ja tehokkaasti, vaikka ongelmia esiintyy. Siksi rekisterin puhdistaja on voitava pitää tukea rekisterin ja järjestelmän pelossa, että jotain pitäisi tapahtua.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska