Gratis Computer Advice

Max Utilities registreringsdatabasen reparation og renere

Hvis du er ligesom mange mennesker, har du lukker din bærbare eller stationære én dag til magten op næste og opdager, at de programmer, du er afhængig af have faldet til en gennemgang, som den berømte timer bare sidder der spinning, hvad der er sket, er, at et register problemet er opstået, eller eventuelt noget værre, ligesom malware.

Blot downloade en gratis kopi af Max Utilities kan håndtere mange af de problemer, du har oplevet med virus eller trojanske spørgsmål, brudte registreringsdatabaseposter og genveje til ingenting. Henter det tager kun et minut eller to og installere det tager omtrent samme mængde tid.

Stol på os, når vi siger, vil du være tilfreds med resultaterne. Det er temmelig ligetil at køre, bare starte det op, og det løber gennem dit system laver en komplet scanning for malware, trojanske heste og vira, og samler dem op. Derefter kører en anden pass rettet mod knækkede poster i registreringsdatabasen og den næste pass er rettet mod ødelagte genveje. De endelige passerer er rettet mod oprydning gamle filer og relikvier, der er blevet efterladt af andre programmer.

Når du er færdig, er det som om du kører en ny maskine.

Normalt programmer som dette udbydes i 30 dages gratis brug forsøg, og de vil altid fortælle dig, at de finder et stort antal spørgsmål, men på grund af grænserne for forsøgsprogram, vil det kun rydde op de første 15 eller 20 spørgsmål. Max Utilities gør meget mere end det, det tager sig af dit system for dig.

På et tidspunkt blev før internettet på nettet, og WiFi blev hverdagskost, der var masser af freeware og shareware forfattere der troede meget lidt for at dele deres succeser med andre. Men som internettet er vokset til internettet er det blevet alle synes at være at forsøge at gøre en nogle penge ud af det, så det er rart, når et program som Max Utilities kommer sammen, der lader dig downloade en gratis kopi, der rent faktisk virker og gør noget .

Af den måde, før programmet starter sit arbejde det sætter et gendannelsespunkt, noget mange programmer ikke gør, så du kan sætte dit system tilbage til formen, det var før du kørte Max Utilities. Vi tvivler meget du vil gøre meget af det, men det er rart at vide det indstillede punkt er der for dig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska