Gratis Computer Advies

Max Utilities register reparatie en schoner

Als je net als veel mensen, heb je een dag afsluiten van uw laptop of desktop alleen aan de macht van de volgende en vinden dat de programma's die u afhankelijk zijn vertraagd tot een crawl als de beroemde timer zit daar maar spinnen; wat er is gebeurd, is dat een registry probleem is opgetreden of misschien iets erger, zoals malware.

Gewoon downloaden van een gratis exemplaar van Max Utilities kan omgaan met veel van de problemen die je hebt ervaren met virus of trojan problemen, gebroken registervermeldingen en snelkoppelingen naar nergens. Het downloaden duurt slechts een minuut of twee en het installeren duurt ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd.

Geloof ons als we zeggen, zult u blij zijn met de resultaten. Het is vrij eenvoudig om te draaien, gewoon beginnen met het op en het loopt door je systeem het doen van een complete scan op malware, trojans en virussen en plukken ze. Het loopt dan een tweede pas gericht op gebroken registry entries en de volgende pas is gericht op ongeldige snelkoppelingen. De laatste passen zijn gericht op het opruimen van oude bestanden en relikwieën die zijn achtergelaten door andere programma's.

Wanneer u klaar bent, is het alsof je een nieuwe machine draait.

Meestal programma's zoals deze worden aangeboden voor 30 dagen gratis gebruik proeven en ze zal je altijd zeggen dat ze vinden een groot aantal zaken, maar vanwege de beperkingen op de proef programma, zal het alleen het schoonmaken van de eerste 15 of 20 punten. Max Utilities doet nog veel meer dan dat, het verzorgen van uw systeem voor u.

Op een gegeven moment, voordat het internet werd het web, en WiFi gemeengoed werd, waren er tal van freeware en shareware schrijvers die heel weinig van het delen van hun successen met anderen dachten. Maar als het internet is uitgegroeid tot het web is het uitgegroeid tot iedereen lijkt te proberen om wat geld van af te maken, dus het is leuk als een programma als Max Utilities komt langs waarmee je een gratis exemplaar dat echt werkt te downloaden en doet iets .

By the way, voordat het programma begint haar werk, het zet een herstelpunt, iets wat veel programma's niet doen, zodat u uw systeem terug kan zetten in de vorm het was voordat je liep Max Utilities. We raden sterk betwijfel of je veel van dat te doen, maar het is leuk om te weten het setpunt is er voor u.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska