Ilmaiset Computer Advice

Max Utilities rekisterin korjaus ja siivooja

Jos olet kuten monet ihmiset, olet sammuttaa kannettavan tietokoneen tai työpöydän vain yhden päivän käynnistyä ensi ja huomaat, että ohjelmat riippuvat on hidastunut ryömiä kuuluisa ajastin vain istuu spinning, mitä on tapahtunut on se, että rekisterin ongelma ilmennyt tai mahdollisesti jotain pahempaa, kuten haittaohjelmia.

Vain ladata ilmaisen kopion Max Utilities voi käsitellä monia ongelmia olet kokenut virus tai troijalainen kysymyksiä, rikki rekisterimerkintöjä ja pikakuvakkeet minnekään. Lataaminen kestää vain minuutin tai kaksi ja asentamalla se kestää noin saman verran aikaa.

Luota meihin, kun sanomme, voit olla tyytyväinen tuloksiin. Se on melko helppo ajaa, vain käynnistä se ja se kulkee järjestelmän tekee skannauksen haittaohjelmien, troijalaisten ja virusten ja noutamiseen. Se suorittaa sitten toisen kierroksen tarkoituksena on rikki rekisterimerkintöjä ja seuraava syöttö on suunnattu rikki pikakuvakkeet. Lopullisen kulkee tavoitteena on puhdistaa vanhoja tiedostoja ja muistomerkkejä, jotka ovat jääneet muiden ohjelmien.

Kun olet valmis, se on kuin käytät uutta konetta.

Yleensä ohjelmat näin tarjotaan ilmaiseksi 30 päivän käytön tutkimuksissa ja ne aina kertoa he löytävät valtava määrä asioita, mutta koska rajat tutkimusohjelmassa, se vain puhdistaa ensin 15 tai 20 numeroa. Max Utilities tekee paljon enemmän kuin, että se hoitaa järjestelmä sinulle.

Aikoinaan, ennen Internet tuli Web, ja WiFi yleistyi, oli paljon freeware-ja shareware kirjoittajat, jotka ajattelin hyvin vähän jakaa heidän menestyksensä toisten kanssa. Kuitenkin kuten Internet on kasvanut Web on tullut kaikki näyttää olevan yrittää tehdä rahaa pois sitä, joten se on mukavaa, kun ohjelma kuten Max Utilities tulee pitkin, jonka avulla voit ladata ilmaisen kopion, joka todella toimii ja tekee jotain .

Muuten, ennen kuin ohjelma alkaa työnsä, se asettaa palautuspiste, mistä monet ohjelmat eivät tee, niin että voit laittaa järjestelmän takaisin muotoon se oli ennen juoksi Max Utilities. Olemme erittäin epävarma tulet tekemään paljon sitä, mutta se on mukava tietää asetusarvo on siellä sinua varten.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska