Gratis Computer Advice

Max Utilities registret reparasjon og renere

Hvis du er som mange mennesker, har du slår den bærbare eller stasjonære en dag bare for å drive opp den neste og finner ut at de programmene du er avhengig av ha redusert til en gjennomgang som den berømte timer bare sitter der spinnende; hva som har skjedd, er at et register problemet har oppstått eller muligens noe verre, som malware.

Bare laste ned en gratis kopi av Max Utilities kan håndtere mange av problemene du har opplevd med virus eller trojan problemer, ødelagte registeroppføringer og snarveier til ingensteds. Nedlasting det tar bare et minutt eller to og installere det tar omtrent like lang tid.

Stoler på oss når vi sier, vil du være fornøyd med resultatene. Det er ganske grei å kjøre, bare starte den opp og den går gjennom systemet gjør en fullstendig skanning for malware, trojanere og virus og plukke dem opp. Det kjører deretter en andre pass rettet mot ødelagte registeroppføringer og neste pass er rettet mot ødelagte snarveier. De endelige passerer er rettet mot å rydde opp gamle filer og relikvier som har blitt forlatt av andre programmer.

Når du er ferdig, er det som om du kjører en ny maskin.

Vanligvis programmer som dette tilbys 30 dagers gratis bruk prøvelser, og de vil alltid fortelle deg at de finner et stort antall saker, men på grunn av begrensninger på rettssaken programmet, det vil bare rydde opp de første 15 eller 20 spørsmål. Max Utilities gjør mye mer enn det, tar det seg av systemet for deg.

På et tidspunkt, før Internett ble nettet, og WiFi ble vanlig, var det mange freeware og shareware forfattere som trodde svært lite å dele sine suksesser med andre. Men som Internett har vokst til nettet har det blitt alle synes å være å prøve å lage en litt penger ut av det, så det er hyggelig når et program som Max Utilities kommer sammen som lar deg laste ned en gratis kopi som faktisk fungerer og gjør noe .

Forresten, før programmet starter sitt arbeid, setter det et gjenopprettingspunkt, noe mange programmer ikke gjør det, slik at du kan sette systemet tilbake i den formen det var før du kjørte Max Utilities. Vi tviler sterkt på at du vil være å gjøre mye av det, men det er hyggelig å vite settpunktet er der for deg.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska