Gratis Computer Råd

Max Utilities Registry Repair och renare

Om du är som många människor, har du stänger din bärbara eller stationära en dag bara för att driva upp nästa och finna att de program du är beroende av har avtagit till en genomsökning som den berömda timern bara sitter där spinning, vad som hänt är att ett register problem har uppstått eller möjligen något värre, såsom malware.

Bara ladda ner en gratis kopia av Max Utilities kan hantera många av de problem du har upplevt med virus eller trojan frågor, trasiga registerposter och genvägar till ingenstans. Hämtar det tar bara en minut eller två och installera det tar ungefär lika lång tid.

Lita på oss när vi säger, kommer du att vara nöjd med resultatet. Det är ganska enkelt att köra, bara starta den och den går igenom ditt system gör en fullständig genomsökning efter skadlig kod, trojaner och virus och plocka upp dem. Den går sedan ett andra pass som syftar till trasiga registerposter och nästa pass är att trasiga genvägar. De slutliga passerar syftar till sanering av gamla filer och reliker som lämnats kvar av andra program.

När du är klar, är det som om du kör en ny maskin.

Vanligtvis program som detta erbjuds för 30 dagars gratis användning prövningar och de kommer alltid att säga att de hittar ett stort antal frågor, men på grund av gränserna för rättegången programmet, kommer det bara städa upp de första 15 eller 20 frågor. Max Utilities gör massor mer än så, tar det hand om ditt system för dig.

Vid ett tillfälle, innan Internet blev webben, och WiFi blev vanligt, fanns det massor av freeware och shareware författare som trodde mycket lite att dela sina framgångar med andra. Men eftersom Internet har vuxit till webben har det blivit alla verkar vara att försöka göra en del pengar på det, så det är trevligt när ett program som Max Utilities dyker upp som låter dig ladda ner en gratis kopia som faktiskt fungerar och gör något .

Förresten, innan programmet börjar sitt arbete, ställer den en återställningspunkt, något som många program inte gör, så att du kan sätta ditt system tillbaka till formen den var innan du körde Max Utilities. Vi tvivlar starkt att du kommer att göra mycket av det, men det är trevligt att veta börvärdet är där för dig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska