Gratis Computer Advice

Registry reparation software program

En hurtig søgning på Google viser, at der er mange registreringsdatabasen reparation software utilities på markedet, som kan hjælpe dig med at løse dine registreringsdatabasen reparation behov. Med alle de mange former for registreringsdatabasen nytte produkter på markedet, hvordan kan du indsnævre listen ned for at vælge den bedste registreringsdatabasen renere passer til dine behov? Først, det hjælper at vide, hvad nogle af de ekstra brugerfunktioner er der i øjeblikket anvendes i de øverste registreringsdatabasen reparation værktøjer. Det er her, i den ekstra funktioner kategori, at de forskellige indskrive rengøringsmidler er adskilt, den ene fra den anden. Hvis du kommer til at få dine penge værd fra et produkt, du har brug for at vide, hvad du er valg til at købe er, før du foretager købet.

Et af de vigtigste funktioner, der skal komme standard på en registreringsdatabasen renere er en fuld sikkerhedskopiering af systemet kontrol kapacitet, der kan sikkerhedskopiere din fulde registreringsdatabasen, før du kører en scanning. Dette skaber en back up af den nuværende registreringsdatabasen just in case noget vigtigt er slettet fra din registreringsdatabasen under en scanning og fix operation. Med denne funktion kan du nemt gendanne dit system tilbage til de oprindelige indstillinger i registreringsdatabasen, hvis dit system ikke bør reagere korrekt, eller gå ned efter et register reparation scanning og rengøring. Hvis registreringsdatabasen reparation software, som du overvejer ikke har denne funktion, bør du kigge andre steder.

Sammen med en kompetent backup funktion, er et andet godt element til at lede efter et program Start Up Manager. Denne funktion vil nemt giver dig mulighed for at styre, hvilke programmer starter op på startrækkefølgen på din Windows-pc. Hvis du har programmer, du ikke bruger så ofte, eller er unødvendige for dit system til at starte op i begyndelsen af ​​din computeroplevelse dagen, kan dette program manager hjælpe dig fjerne disse programmer fra startsekvensen, forsikrer en stigning i hastighed dit system boot.

For dem, der bruger Windows Internet Explorer browser, kan det være nyttigt at have en Browser Helper Objects manager komponent i registreringsdatabasen renere. Denne funktion giver dig mulighed for at beholde eller fjerne forskellige objekter, der fastgøres til IE browser og start hver gang din browser startes. Disse poster kan omfatte IE add-ons som værktøjslinjer. I hvert tilfælde vil fjernelse af punkt på listen kun forhindre dem i at køre, når du åbner Internet Explorer, men vil ikke fjerne den faktiske anvendelse fra din pc.

Mange af de mest populære indskrive værker på markedet i dag omfatter en Add-Fjern Program Manager. Selvom dette ikke er en helt afgørende element at have, kan det komme i handy til at hjælpe dig med at identificere og fjerne fantom programmer, der er synlige i din Kontrolpanel Tilføj / fjern listen. Denne funktion vil fjerne disse programmer fra denne liste så listen projekter nøjagtigt, hvad der er installeret på dit system. Som med de fleste af disse former for værktøj, vil det også gendanne noget program til listen, at du fjerner uforvarende eller ønsker at geninstallere.

For flere ideer til hvad man skal overveje, når du køber på markedet for en pålidelig og nyttig registreringsdatabasen reparation værktøj, har følgende artikel yderligere overvejelser, som du kan finde meget nyttigt.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska