Gratis Computer Advies

Register reparatie software programma

Een snelle zoektocht op Google laat zien dat er veel register reparatie software utilities op de markt die kunnen helpen bij het oplossen van uw register reparatie nodig heeft. Met de vele soorten van register nut producten op de markt, hoe doe je het verkleinen van de lijst naar beneden om de beste register cleaner te kiezen voor uw behoeften?

Ten eerste, het helpt om te weten wat sommige van de extra gebruiker functies zijn die momenteel worden gebruikt in de top register reparatie tools. Het is hier, in de categorie extra features, die de verschillende registry cleaners zijn gescheiden, een van de ander. Als u gaat uw geld waard te krijgen van een product, moet je weten wat je mogelijkheden voor het kopen bent voordat u de aankoop.

Een van de belangrijkste kenmerken die op een register cleaner standaard moet komen is een Full System Backup Controle capaciteit die kan back-up van uw volledige register voordat u een scan uit te voeren. Dit creëert een back-up van het huidige register voor het geval er iets belangrijk is verwijderd uit het register tijdens een scan en fix werking. Met deze functie kunt u gemakkelijk herstellen van uw systeem terug naar de oorspronkelijke instellingen van het register als uw systeem niet goed moet reageren of crashen na een register reparatie scannen en schoonmaken. Als het register reparatie software die u overweegt, is deze functie niet hebt, moet je elders kijken.

Samen met een bevoegde back-up functie, een andere goede component om te zoeken naar een programma Start Up Manager. Deze functie zal gemakkelijk toelaten om te beheren welke programma's starten op de opstartvolgorde van uw Windows-pc. Als u programma's die u niet gebruikt, dat vaak of onnodig zijn voor uw systeem op te starten bij het begin van uw computer dag, kan dit programma manager helpen deze programma's te verwijderen uit de opstartvolgorde, verzekeren een toename in de snelheid van je systeem boot.

Voor degenen die gebruik maken van de Windows Internet Explorer browser, kan het nuttig zijn om een ​​Browser Helper Objects Manager component in je registry cleaner te hebben. Met deze functie kunt u verschillende objecten die hechten aan de IE browser en start elke keer dat uw browser wordt gestart te houden of te verwijderen. Deze items kunnen omvatten IE add-ons, zoals werkbalken. In elk geval zal het verwijderen van het item in de lijst alleen te voorkomen dat ze lopen wanneer u Internet Explorer opent, maar zal niet verwijderen van uw pc de feitelijke toepassing.

Veel van de meest populaire register hulpprogramma's op de markt van vandaag zijn een Add-Remove Program Manager. Hoewel dit niet een absoluut essentieel punt om te hebben, kan het van pas komen om u te helpen fantoom programma's die zichtbaar zijn in uw Control Panel lijst Add / Remove blijven identificeren en te verwijderen. Deze functie zal deze programma's uit de lijst verwijderen, zodat de lijst projecteert precies wat op uw systeem is geïnstalleerd. Zoals met de meeste van deze soorten gereedschappen, zal het ook een programma te herstellen naar de lijst die u per ongeluk verwijderen of opnieuw wilt installeren.

Voor meer ideeën over wat te overwegen wanneer het winkelen op de markt voor een betrouwbare en bruikbare register reparatie tool, het volgende artikel heeft aanvullende overwegingen die u kunt vinden heel nuttig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska