Ilmaiset Computer Advice

Rekisterin korjaus-ohjelmisto

Nopea haku Google osoittaa, että on olemassa monia rekisterin korjaus apuohjelmia markkinoilla, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan rekisterin korjaus tarpeita. Kun kaikki monenlaisia ​​rekisterin hyödyllisyys tuotteita markkinoille, miten kapea lista alas, jotta voitaisiin valita paras rekisterin puhdistaja tarpeitasi?

Ensinnäkin se auttaa kun tietää mitä jotkut ylimääräistä käyttäjän ominaisuuksia, joita tällä hetkellä käytetään alkuun rekisterin korjaus työkaluja. Se on täällä, lisäominaisuuksia luokka, että eri rekisterin puhdistaja erotetaan toisistaan. Jos aiot saada rahat kannattaa alkaen tuotteen, sinun täytyy tietää, mitä olet vaihtoehtoja ostaa ovat ennen kuin teet ostoksen.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka pitäisi tulla vakiona Registry Cleaner on Koko järjestelmän varmuuskopiointi valvontakyky joka voi varmuuskopioida koko rekisteri ennen kuin suoritat skannauksen. Tämä luo varmuuskopion nykyisen rekisterin vain jos jotain tärkeää on poistettu rekisteristä aikana kartoittaa ja korjata toimintaa. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti palauttaa järjestelmän takaisin alkuperäiseen rekisterin asetukset, jos järjestelmä ei vastaa oikein tai kaatuu sen jälkeen rekisterin korjaus scan ja siivous. Jos rekisterin korjaus-ohjelmisto, että olet aikeissa ei ole tätä ominaisuutta, sinun pitäisi etsiä muualta.

Yhdessä toimivaltaisten varmuuskopio ominaisuus, toinen hyvä komponentti on etsiä ohjelma Start Up Manager. Tämä ominaisuus helposti voit hallita, mitkä ohjelmat alkavat ylös käynnistyssekvenssistä Windows-PC. Jos sinulla on ohjelmia, joita et käytä usein tai ovat tarpeettomia oman järjestelmän käynnistymisen alussa tietokoneen päivä, tämä ohjelma johtaja voi auttaa poistamaan nämä ohjelmat käynnistyksen, vakuuttaa kasvu nopeus järjestelmän käynnistyksen.

Niille, jotka käyttävät Windows Internet Explorer-selain, se voi olla hyödyllistä saada Browser Helper Objects Manager osa rekisterin puhdistaja. Tämän toiminnon avulla voit säilyttää tai poistaa erilaisia ​​esineitä, jotka pitävät IE-selaimen ja aloittaa aina selaimen käynnistetään. Ne voivat myös IE lisäosia kuten työkalurivejä. Joka tapauksessa, poistamalla kohde luettelosta vain estää heitä toimimasta, kun avaat Internet Explorer, mutta ei poista todellista soveltamista tietokoneesta.

Monet suosituimmista rekisterin apuohjelmia markkinoilla tänään ovat Lisää-Poista Program Manager. Vaikka tämä ei ole ehdottoman välttämätöntä kohde on, se voi tulla kätevä auttaa sinua tunnistamaan ja poistamaan phantom ohjelmia, jotka ovat näkyvissä oman ohjauspaneelin Lisää / Poista luettelosta. Tämä ominaisuus poistaa nämä ohjelmat luetteloon siten, että luettelon hankkeet, mitä on asennettu järjestelmään. Kuten useimmat näistä työkaluja, se myös palauttaa minkä tahansa ohjelman lista, että poistat vahingossa tai haluat asentaa.

Lisää ideoita mitä harkitsemaan, kun ostokset markkinapaikka luotettavaa ja hyödyllistä rekisterin korjaus työkalun, seuraava artikkeli on muita näkökohtia, jotka saatat löytää erittäin hyödyllistä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska