Gratis Computer Advice

Registret reparere programvare program

Et raskt søk på Google viser at det er mange registret reparere programvare verktøy på markedet som kan hjelpe deg med å løse registret reparasjon behov. Med alle de mange typer register verktøyet produkter på markedet, hvordan kan du begrense listen ned for å velge den beste registret renere å passe dine behov?

Først, det hjelper å vite hva noen av de ekstra brukerfunksjoner er som i dag blir brukt i de beste registret reparere verktøy. Det er her, i den ekstra funksjoner kategori, at de ulike registret rengjøringsmidler er separert, en fra den andre. Hvis du kommer til å få pengene dine er verdt fra et produkt, må du vite hva du valg for å kjøpe er før du foretar kjøpet.

En av de viktigste funksjonene som skal leveres som standard på et register renere er en Full System Backup kontroll evne som kan sikkerhetskopiere hele registret før du kjører en scan. Dette skaper en sikkerhetskopi av gjeldende registret i tilfelle noe viktig blir slettet fra registeret i løpet av en skanning og fikse drift. Med denne funksjonen kan du enkelt gjenopprette systemet tilbake til de opprinnelige register innstillingene hvis systemet ikke skal reagere på riktig måte eller krasje etter et register reparasjon skanning og rengjøring. Hvis registret reparere programvare som du vurderer ikke har denne funksjonen, bør du se andre steder.

Sammen med en kompetent backup funksjonen, er en annen god komponent for å se etter et program Start Up Manager. Denne funksjonen vil lett lar deg styre hvilke programmer som starter opp på boot sekvens av din Windows-PC. Hvis du har programmer som du ikke bruker så ofte, eller er unødvendige for systemet å starte opp i begynnelsen av databehandling dag, kan dette programmet manageren hjelpe deg å fjerne disse programmene fra oppstart sekvens, opprettholde en økning i hastigheten på systemet støvel.

For de som bruker Windows Internet Explorer, kan det være nyttig å ha en Browser Helper Objects leder komponent i registret renere. Denne funksjonen gjør det mulig å beholde eller fjerne ulike gjenstander som festes til IE og starte hver gang nettleseren startes. Disse elementene kan inkludere IE add-ons som verktøylinjer. I alle tilfeller vil fjerning av elementet fra listen bare hindre dem fra å kjøre når du åpner Internet Explorer, men vil ikke fjerne selve programmet fra PC-en.

Mange av de mest populære register hjelpemidler på markedet i dag består av Add-Fjern Program Manager. Selv om dette ikke er et helt avgjørende element for å ha, det kan komme godt med for å hjelpe deg med å identifisere og fjerne phantom programmer som forblir synlig i Kontrollpanel sin Legg til / fjern listen. Denne funksjonen vil fjerne disse programmene fra den listen slik at listen projiserer nøyaktig hva som er installert på systemet ditt. Som med de fleste av disse typer verktøy, vil det også gjenopprette noe program til listen som du fjerner utilsiktet eller ønsker å installere.

For flere ideer om hva du bør vurdere når du handler på markedet etter en pålitelig og nyttig register reparasjon verktøy, har følgende artikkel flere hensyn som du kan finne svært nyttig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska