Gratis Computer Råd

Registry Repair programvara

En snabb sökning på Google visar att det finns många Registry Repair programvara verktyg på marknaden som kan hjälpa dig att lösa dina registret reparation behov. Med alla de många typer av register verktyg på marknaden, hur gör du begränsa listan nedåt för att välja den bästa Registry Cleaner för att passa dina behov?

Först hjälper det att veta vad några av de extra användarfunktioner är som för närvarande används i de bästa Registry Repair verktyg. Det är här, i extra funktioner kategori, att de olika registret städare separeras från varandra. Om du kommer att få dina pengar är värt från en produkt, måste du veta vad du har alternativ för att köpa är innan du gör köpet.

En av de viktigaste funktioner som bör komma standard på en Registry Cleaner är en Full System Backup Kontroll förmåga som kan säkerhetskopiera hela din registret innan du kör en scan. Detta skapar en säkerhetskopia av den aktuella registret ifall något viktigt tas bort från registret under en genomsökning och fastställa drift. Med denna funktion kan du enkelt återställa systemet tillbaka till de ursprungliga register inställningar om ditt system inte bör reagera ordentligt eller krascha efter en Registry Repair scan och rengöring. Om Registry Repair programvara som du funderar inte har denna funktion, bör du leta någon annanstans.

Tillsammans med en kompetent backup funktion, är ett annat bra komponent för att leta efter en Program Start Up chef. Denna funktion kommer lätt låter dig hantera vilka program som startar upp startsekvensen för din Windows-dator. Om du har program som du inte använder så ofta eller är onödigt för ditt system för att starta upp i början av din datoranvändning dag, kan detta program manager hjälper dig att eliminera dessa program från startordningen försäkra en ökning av hastigheten för ditt systemstart.

För dem som använder Windows Internet Explorer, kan det vara bra att ha en Browser Helper Objects chef komponent i ditt register renare. Denna funktion gör att du kan behålla eller ta bort olika föremål som fäster i IE och starta varje gång webbläsaren startas. Dessa poster kan inkludera IE tillägg som verktygsfält. I varje fall kommer avlägsnande av objekt från listan förhindrar endast att de körs när du öppnar Internet Explorer, men tar inte bort själva programmet från datorn.

Många av de mest populära registret verktyg på marknaden idag har ett Add-Remove Program Manager. Även om detta inte är en absolut nödvändighet att ha, kan det komma till hands för att hjälpa dig att identifiera och ta bort fantom program som är synliga i Kontrollpanelen Lägg till / ta bort listan. Denna funktion kommer att ta bort dessa program från listan så att listan skjuter exakt vad som är installerat på ditt system. Som med de flesta av dessa typer av verktyg, kommer det också återställa alla program i listan som du tar bort av misstag eller vill installera.

För fler idéer om vad man ska tänka på när du handlar på marknaden för en pålitlig och användbar Registry Repair verktyg, har följande artikeln ytterligare överväganden som du kan hitta mycket hjälpsamma.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska