Gratis Computer Advice

Hvordan at reparere din PC problemer?

Selv efter at bruge computere i lange tider, stadig mange mennesker tror, ​​at fastsættelse computerens ydeevne problemer kræver dyre værktøjer. Dette er en meget almindelig misforståelse, da du ikke behøver at være en raket videnskabsmand for at løse mange almindelige problemer, du kan komme, mens du bruger computere.

Der er nogle meget nemme måder at tage sig af disse problemer, uden at kalde en professionel for at få hjælp. Dette betyder ikke, at du underminerer færdigheder disse professionelle, da de har en masse erfaring at løse sådanne problemer.

Men faktum er, at der er en masse af almindelige problemer, der kan fastsættes ved at følge nogle meget nemme tips. Den bedste måde er altid at søge efter de løsninger online. Denne måde ville du være i stand til at løse selv de mere komplekse problemer, hvis du investerer lidt tid til at lære nogle ting om din computer.

Det første skridt er meget enkel, før du tager din pc til reparation, så prøv at kigge efter nogle meget almindelige computerens ydeevne problemer og deres løsninger. Chancerne er, at du finder de løsninger online og spar en masse penge. Dette er den mest åbenlyse fordel ved fastsættelsen af ​​PC selv. Som vil få dit system serviceret på et værksted forårsage noget mellem $ 40 og $ 100 per time. Nogle af disse tjenester er billigere end normalt, men de fleste af disse billige tjenester behandler i softwarereparationer og er ubrugelige i fastsættelsen hardwareproblemer.

Den anden kendsgerning er at indse, at du ikke behøver en masse dyre diagnostiske værktøjer til at løse dine pc problemer. Chancerne er, at du allerede har 95% af værktøjer i din værktøjskasse for fastsættelse eller reparation af en computer. Bortset fra det, mange software diagnostiske værktøjer er tilgængelige gratis online, og selv de betalte dem er ikke så dyrt. For eksempel er den mest almindelige værktøj, registreringsdatabasen renere, til reparation eller vedligeholdelse af Windows registreringsdatabasen tilgængelige online for så lavt som 25 dollar. Alt du skal gøre er at søge efter sådanne software. Disse værktøjer vil hjælpe dig til at fremskynde og optimere din pc ved at finde og fastsættelse registreringsdatabasen fejl.

Andre software-værktøjer som Diskdefragmentering er for at fremskynde system, indgår i selve operativsystemet. Mange mennesker er ikke klar over det, og bruger en masse penge på at forbedre pc'ens ydeevne. Disk defragmentering kan forbedre dit systems hastighed til stor udstrækning.

Sidst men ikke mindst, skal du indse det faktum, at du kender en masse mere om systemfejl eller reparationer, end hvad du tror. Så ikke underminerer dig selv og forsøge at løse disse problemer.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska