Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata tietokoneen ongelmia?

Senkin jälkeen tietokoneiden pitkiä aikoja, monet ihmiset uskovat yhä, että vahvistaminen tietokoneen suorituskykyyn liittyviä ongelmia vaadi kalliita työkaluja. Tämä on hyvin yleinen väärinkäsitys, koska sinun ei tarvitse olla raketti tiedemies korjata monia yhteisiä ongelmia, saatat kohdata, kun käytät tietokonetta.

On joitakin erittäin helppoja tapoja hoitaa näitä ongelmia, kutsumatta ammatillista apua. Tämä ei tarkoita, että sinun heikentää taitoja näiden ammattilaisten, koska ne ovat paljon kokemusta ongelmien ratkaisuksi.

Kuitenkin tosiasia on, että on paljon yhteisiä ongelmia, jotka voidaan korjata seuraamalla muutamia hyvin helppoja vinkkejä. Paras tapa on aina etsiä ratkaisuja verkossa. Näin sinulla olisi mahdollisuus ratkaista jopa monimutkaisempia ongelmia, jos sijoittaa jonkin aikaa oppia joitakin asioita tietokoneen.

Ensimmäinen askel on hyvin yksinkertainen, ennen kuin otat tietokoneen korjattavaksi, yritä etsiä joitakin hyvin tavallisia tietokoneen suorituskykyyn liittyviä ongelmia ja niiden ratkaisuja. Mahdollisuudet ovat, että löydät ratkaisuja verkossa ja säästää paljon rahaa. Tämä on ilmeisin hyöty vahvistamisesta PC itse. Kuten, saada järjestelmä huolletaan korjaamo aiheuttaa jotain välillä 40 dollaria ja 100 dollaria per tunti. Osa näistä palveluista ovat halvempia kuin normaali, mutta useimmat näistä edullisia palveluja käsitellä ohjelmiston korjauksia ja ovat hyödyttömiä vahvistamisesta laitteisto-ongelmat.

Toinen seikka on ymmärrettävä, että sinun ei tarvitse paljon kalliita diagnostisia työkaluja korjata tietokoneen ongelmia. Mahdollisuudet ovat, että sinulla on jo 95% työkaluja oman työkalupakin vahvistaa tai korjaus tietokone. Muu kuin, että monet ohjelmistot diagnostiset välineet ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa, ja jopa maksettu niistä eivät ole niin kalliita. Esimerkiksi yleisin työkalu, rekisterin puhdistaja, korjaamiseen tai säilyttää Windowsin rekisterissä on saatavilla verkossa niin alhainen kuin 25 dollaria. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on etsiä tällaisia ​​ohjelmistoja. Näiden työkalujen avulla voit nopeuttaa ja optimoida tietokoneen etsimällä ja vahvistamisesta rekisterin virheet.

Muut ohjelmistot, kuten levyn eheytys, nopeuttaa järjestelmän sisältyvät käyttöjärjestelmä. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että ja viettää paljon rahaa parantaa tietokoneen suorituskykyä. Levyn eheytys voi parantaa järjestelmän nopeutta merkittävästi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on ymmärrettävä, että tiedät paljon enemmän virheet tai korjauksia, kuin mitä luulet. Joten, eivät heikennä itse ja yrittää korjata nämä ongelmat.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska