Gratis Computer Advice

Hvordan å reparere PC-problemer?

Selv etter å bruke datamaskiner for lange tider, mange mennesker fortsatt tror at å fikse datamaskinens ytelse problemer krever dyre verktøy. Dette er en svært vanlig misforståelse, som du ikke trenger å være en rakettforsker for å løse mange vanlige problemer som du kan møte når du bruker datamaskiner.

Det er noen svært enkle måter å ta vare på disse problemene, uten å kalle en profesjonell for å få hjelp. Dette betyr ikke at du undergraver ferdighetene til disse fagpersonene, som de har mye erfaring å løse slike problemer.

Imidlertid er det faktum at det er mange vanlige problemer som kan fikses ved å følge noen svært enkle tips. Den beste måten er å søke etter løsninger på nettet. På denne måten ville være i stand til å løse selv de mer komplekse problemer, hvis du investerer litt tid å lære noen ting om datamaskinen.

Det første trinnet er veldig enkelt; før du tar din PC for reparasjon, prøv å se etter noen svært vanlige PC ytelsesproblemer og deres løsninger. Sjansene er at du finner løsninger på nettet og spare mye penger. Dette er den mest åpenbare fordelen med å fikse PCen selv. Som vil få systemet reparert på et verksted forårsake alt mellom $ 40 og $ 100 per time. Noen av disse tjenestene er billigere enn normalt, men de fleste av disse billige tjenester avtale i programvare reparasjoner og er ubrukelig i å fikse maskinvareproblemer.

Det andre faktum er å innse at du ikke trenger en masse dyre diagnostiske verktøy for å fikse PC-problemer. Sjansen er at du allerede har 95% av verktøy i verktøykassen for å fikse eller reparere en datamaskin. Annet enn det, mange programvare diagnostiske verktøy er tilgjengelig gratis på nettet, og selv de betalte de er ikke så dyre. For eksempel er det vanligste verktøyet, registret renere, for reparasjon eller vedlikehold av Windows-registeret tilgjengelig på nettet for så lite som 25 dollar. Alt du trenger å gjøre er å søke etter slike programvare. Disse verktøyene vil hjelpe deg å fremskynde og optimalisere PCen ved å finne og fikse register feil.

Annen programvare verktøy som Diskdefragmentering, er for å påskynde system inkludert i selve operativsystemet. Mange folk ikke innser det og bruker mye penger på å forbedre ytelsen på PC. Disk defragmentering kan forbedre systemets hastighet til stor grad.

Sist men ikke minst, må du innse at du vet mye mer om systemfeil eller reparasjoner, enn hva du tror. Så, ikke undergrave selv og prøve å løse disse problemene.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska