Gratis Computer Råd

Hur att reparera din PC problem?

Även efter att använda datorer för långa tider, många människor tror fortfarande att fastställande dator prestandaproblem kräver dyra verktyg. Detta är en mycket vanlig missuppfattning, eftersom du inte behöver vara en raketforskare för att åtgärda många vanliga problem som du kan möta när du använder datorer.

Det finns några mycket enkla sätt att ta hand om dessa problem, utan att ringa en professionell för att få hjälp. Detta betyder inte att du undergräver kompetensen hos dessa yrkesgrupper, eftersom de har en hel del erfarenhet att lösa sådana problem.

Men, är det faktum att det finns en hel del vanliga problem som kan fixas genom att följa några mycket enkla tips. Det bästa sättet är alltid att söka efter lösningar på nätet. Detta gör att du skulle kunna lösa även de mer komplexa problem, om du investerar lite tid att lära sig vissa saker om din dator.

Det första steget är väldigt enkelt, innan du tar din dator för reparation, försök att leta efter några mycket vanliga problem datorns prestanda och deras lösningar. Chansen är stor att du hittar lösningar på nätet och spara en massa pengar. Detta är den mest uppenbara fördelen av att fixa datorn själv. Som kommer att få ditt system servas på en verkstad orsaka allt mellan $ 40 och $ 100 per timme. Vissa av dessa tjänster är billigare än normalt, men de flesta av dessa billiga tjänster handlar med programvara reparationer och är värdelösa vid fastställandet av hårdvaruproblem.

Den andra omständigheten är att inse att du inte behöver en massa dyra diagnostiska verktyg för att fixa dina datorproblem. Chansen är stor att du redan har 95% av verktyg i din verktygslåda för att fastställa eller reparera en dator. Annat än att många programvaror diagnostiska verktyg finns tillgängliga gratis på nätet, och även betalat dem är inte så dyra. Till exempel är det vanligaste verktyget, registret renare, för reparation eller underhåll av Windows-registret tillgängliga på nätet för så lite som $ 25. Allt du behöver göra är att söka efter sådana programvaror. Dessa verktyg hjälper dig att snabba upp och optimera din dator genom att hitta och fastställande registret fel.

Andra programverktyg som Diskdefragmenteraren, är för att påskynda systemet som finns i själva operativsystemet. Många människor inser inte det och spendera en massa pengar på att förbättra datorns prestanda. Disk defragmentering kan förbättra ditt system hastighet till stor utsträckning.

Sist men inte minst, måste du inse att du vet mycket mer om systemfel eller reparationer, än vad du tror. Så, inte undergräver sig själv och försöka åtgärda dessa problem.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska