Ilmaiset Computer Advice

Korjaa vioittunut tietokoneen rekisterin ja optimoida tietokoneen nopeutta

Jokainen tietokone, joka toimii Windows-alustalle on tietokanta liittyy OS (Operating System) ja sovelluksen, jota käytetään PC. Tämä tietokanta tunnetaan rekisterissä, tämä paikka tietokoneen järjestelmä on erittäin tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmä, koska se sisältää kattavat tiedot eri ohjelmia asennettuna tietokoneeseen. Paitsi olet teknisiä taitoja tämän saavuttamiseksi, älä muokkaa tätä tietokantaa paikalla Kirjoita koneen. Voit muokata vain turvallisesti käyttäen asianmukaisia ​​PC-työkalun.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on löytää hyvä arkisto siivooja verkossa ja ladata sen kiinni tietokoneeseen. Jotkut niistä saadaan ilmaiseksi, kun taas toiset vaativat sinua maksamaan pieni maksu. Kokemuksesta, olen ymmärtänyt, että ilmainen ohjelmisto on yleensä vähemmän tehokas verrattuna maksu sitoutumaton niistä. Kuitenkin, kun asettaa kädet tehokas rekisterin korjaus työkalun, tietokonejärjestelmän skannataan automaattisesti ja puhdistaa. Tämä on yksi tapa optimoida nopeuden tietokoneen koneen.

Lisätietoja Windowsin rekisterin; tahansa ohjelmisto poistettu, Windowsin pitäisi ottaa pois avaimet ja siihen liittyvät tiedot. Kuitenkin monta kertaa, paljon näppäimiä vasemmalle ja ei oteta pois. Myös, kun työtä tietyn sovelluksen, olet alitajuisesti muokkaamalla sisään nimi ja toiminta on todettu tietokoneen tietokantaan. Aikana työskennellyt tietyn sovelluksen, jos hakemus kieltäytyy vastaamasta, tehdyt muutokset rekisteriin ei poistettu. Luotuja tiedostoja vanhentunut ja tuottaa virhe tietokoneen rekisterin - aiheuttaa tietokoneen hidastaa, jäädyttää ja tuottaa virheilmoituksia.

Ratkaisemaan ongelmia Windowsin rekisterin, sinun täytyy tehokkaalla PC korjaus työkalut, kuten Max Utilities. Ohjelmisto jäljittää virheitä, poistaa nämä virheet ja korjata tietokoneen tietokantaan.

Tässä vaiheessa, kai olet perehtynyt tärkeä rooli, että rekisterin pelaa käyttöjärjestelmä. Siksi sinun täytyy pitää se optimaalista toimintaa aina.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska