Gratis Computer Advice

Reparere ødelagte datamaskin register og optimalisere PCens hastighet

Enhver datamaskin som opererer på Windows-plattformen har en database knyttet til OS (Operating System) og programmet som brukes på PC. Denne databasen er kjent som register, dette stedet på datasystemet er en svært viktig del av Windows-operativsystemet som det inneholder omfattende informasjon om de ulike programmene som er installert på PC-en. Bortsett fra at du har tekniske ferdigheter for å oppnå dette, må du ikke redigere denne databasen beliggenhet i datamaskinen din maskin. Du kan bare redigere trygt å bruke den aktuelle PC-verktøyet.

Alt du trenger å gjøre er å finne et godt register renere og laste den ned på din PC. Noen av dem er hentet gratis, mens andre vil kreve at du betaler en liten avgift. Av erfaring har jeg kommet til å innse at fri programvare er vanligvis mindre effektiv i sammenligning med gebyr-tilkoblede seg. Men når du legger hendene på en effektiv registret reparasjon verktøyet, vil datasystemet automatisk bli skannet og renset. Dette er en av måtene å optimalisere hastigheten på datamaskinen din maskin.

Mer informasjon om Windows-registeret, for all programvare avinstalleres, vinduene systemet burde ta bort nøklene og dataene knyttet til den. Men på mange anledninger, er mye av nøklene til venstre og blir ikke tatt bort. Også, mens du arbeider på en gitt applikasjon, er du ubevisst endrer påloggingsinformasjonen navn og handlingen er nevnt i PCens database. I løpet av arbeidet med et bestemt program, hvis programmet nekter å svare, er de endringene som er gjort i registret ikke fjernet. Filene opprettet blitt foreldet og produsere feil i datamaskinens register - forårsaker PC å bremse ned, fryse og produsere feilmeldinger.

For å løse problemene med Windows-registret, må du kraftige PC reparasjon verktøy som Max Utilities. Programvaren vil spore opp feilene, tar de feil og reparere PC-database.

På dette punktet, tror jeg du er fortrolig med den viktige rollen som registret spiller til operativsystemet. Derfor må du holde den fungerer optimalt alltid.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska