Ilmaiset Computer Advice

Korjaa rekisterin virheet ja parantaa tietokoneen

Löytää paras rekisterin puhdistaja tietokoneen ei tarvitse olla monimutkainen tilanne. Vaikka on olemassa monia rekisterin korjaus työkaluja markkinoilla, et mene pieleen valita jokin niistä, koska ne kukin auttaa uudelleen ja puhdistaa Windowsin rekisterin. Ainoa asia, joka saattaa olla hankalaa tekee päätöksen, joka on oikea puhdistusaine sinun tarpeisiisi. Silti ei ole epäilystäkään, että ottaa rekisteri-apuohjelma on saatavana koneellasi säännöllisesti käydä läpi Windowsin rekisterin karsia kelpaa ja vanhentuneet merkinnät voidaan merkittävästi edistää tietokoneen kokonaistehokkuutta.

Jokainen Windows-tietokoneen käyttäjä tarvitsee, aika ajoin, puhdistamaan järjestelmän rekisteriin. Järjestelmä Rekisterin on, jos tietokone tallentaa tarvittavat tiedot käynnissä olevat sovellukset ja suorittamalla tehtäviä tietokoneen. Joka kerta kun lataa tiedoston, asentaa tai poistaa ohjelman tai siirtää tai nimetä tiedostoja kiintolevyltä, muutat merkintä järjestelmän rekisteriin. Jos ei tarkastettu yli ajan, rekisteri sisältää kymmeniä ellei satoja merkinnät, jotka ovat virheellisiä tai vanhentuneita. Jos nämä tiedot merkinnät voivat jäädä tietokoneen rekisterin, ne voivat pullistua järjestelmä tarpeettomia tietoja, aiheuttaa tietokoneen hidastaa, käynnistyä hitaammin, jäädyttää tai jopa kaatua.

Sen vuoksi on tarpeen jokaiselle tietokoneen käyttäjä suorittaa määräaikaistarkastuksia järjestelmän rekisterin poistaa kaikki tarpeettomat tai virheellinen tieto jääneet päivittäisen käytön. Tämä tehtävä käsin voi olla monimutkainen hanke, varsinkin aloitteleville käyttäjille, jotka eivät ole tietoisia siitä, mitkä tiedostot pitää, ja joka päästä eroon. Jos poistaa väärää tietoa, se voi jättää käyttökelvottomaksi, jonka jälkeen voit joutua asentamaan käyttöjärjestelmän uudelleen.

Onneksi on olemassa useita rekisterin työkaluja, jotka voivat auttaa ottamalla mysteeri ulos tarkkailun ja korjaus rekisterin. Suurin osa niistä on helppo käyttää ja se voi suorittaa työn nopeasti ja helposti, yhdellä hiiren klikkauksella. Jos et tiedä, miten tunnistaa, mitkä tiedostot ovat valmiita poistettavaksi tai vahvistamista, koska tämä artikkeli selittää, se on parasta jättää tätä työtä jopa automatisoitu rekisterin puhdistaja, joka voi suorittaa tämän tehtävän sinulle.

Jos tarvitset apua löytää ja valita rekisterin avulla tarpeitasi, olemassa useita rekisterin puhdistaja tarkistaa Web-sivustoihin, joista valita. Nämä sivustot voivat tarjota sinulle tarvitsemasi tiedot, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen sinun tarpeisiisi. Kirjoita vain "rekisterin korjaus työkalun perusteella" omalle suosikki hakukone, klikkaa haku-painiketta ja odota luettelon sivustoista näkyvän.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska