Gratis Computer Advice

Reparere registret feil og øke din PC

Finne den beste registret renere for datamaskinen trenger ikke være en komplisert situasjon. Selv om det er mange registret reparere verktøy på markedet, vil du ikke gå galt i å velge ett av dem fordi de vil hvert bidra til å omorganisere og rense Windows-registret. Det eneste som kan være vanskelig er å ta en avgjørelse på hvilken er den rette renere for dine spesifikke behov. Likevel er det ingen tvil om at det å ha et register verktøy på maskinen din for å regelmessig sile gjennom Windows registeret for å luke ut ugyldige og utdaterte oppføringer kan bidra vesentlig til datamaskinens generelle effektiviteten.

Hver Windows-datamaskin brukernes behov, fra tid til annen, for å rense systemet deres register. Systemet registret er der datamaskinen lagrer informasjon som er nødvendig for å kjøre programmer og fullføre oppgaver på datamaskinen. Hver gang du laster ned en fil, installere eller avinstallere et program, eller flytte eller endre navn på filer på harddisken, endrer du en oppføring i systemets register. Hvis ikke sjekket over en periode, vil registeret inneholde flere titalls, om ikke hundrevis av oppføringer som har blitt ugyldig eller utdatert. Hvis disse filoppføringer får lov til å bo i datamaskinens register, kan de bloat systemet med unødvendig informasjon, forårsaker datamaskinen til å bremse ned, starte opp saktere, fryse, eller krasje.

Det er derfor nødvendig for hver datamaskin brukeren å kjøre periodiske kontroller på systemet registret for å fjerne unødvendig eller ugyldig informasjon igjen fra dag til dag bruk. Utføre denne oppgaven manuelt kan være et komplisert prosjekt, spesielt for uerfarne brukere som ikke er klar over hvilke filer som skal beholdes og hvilke å ​​bli kvitt. Hvis du sletter feil informasjon, kan det etterlate systemet ubrukelig, etter som du kanskje må installere operativsystemet på nytt.

Heldigvis finnes det en rekke register verktøy som kan hjelpe ta mysterium ut av kontroll og reparasjon registret. De fleste av dem er enkle å bruke og kan utføre jobben raskt og enkelt, på ett museklikk. Hvis du ikke vet hvordan å identifisere hvilke filer som er klare for fjerning eller festing, som denne artikkelen forklarer, er det best å la denne jobben til en automatisert registret renere som kan utføre denne oppgaven for deg.

Hvis du trenger hjelp til å finne og velge et register verktøy for å passe dine behov, er det en rekke registret renere vurdere nettsteder på nettet som å velge. Disse nettstedene kan gi deg den informasjonen du trenger i orden for deg å ta en avgjørelse om dine spesifikke behov. Bare skriv "registret reparere verktøyet omtaler" i din favoritt søkemotor, klikker på søkeknappen, og vente på en liste over steder å vises.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska