Gratis Computer Råd

Reparera registret fel och öka din PC

Att hitta den bästa registret renare för din dator behöver inte vara en komplicerad situation. Även om det finns många Registry Repair verktyg på marknaden, kommer du inte gå fel i att välja någon av dem eftersom de kommer varje bidra omorganisera och rensa din Windows-registret. Det enda som kan vara knepigt är att göra ett beslut om vilket som är rätt renare för dina specifika behov. Ändå finns det ingen tvekan om att ha ett register verktyg som finns tillgängligt på maskinen regelbundet för att sålla igenom Windows-registret för att sålla bort ogiltiga och föråldrade poster kan avsevärt bidra till att datorns totala effektivitet.

Varje Windows-dator användaren behöver, från tid till tid, att rensa sina system register. Ditt system registren är där datorn lagrar den information som behövs för att köra program och slutföra uppgifter på datorn. Varje gång du laddar ner en fil, installera eller avinstallera ett program, eller flytta eller byta namn på filer på hårddisken, ändrar du en post i ditt system register. Om inte kontrolleras under en tid, kommer registret innehålla tiotals om inte hundratals anmälningar som har blivit ogiltiga eller föråldrade. Om dessa filposter får stanna i datorns register, kan de svälla systemet med onödig information, orsakar din dator för att sakta ner, starta upp långsammare, frysning, eller krascha.

Det är därför nödvändigt att varje datoranvändare att köra regelbundna kontroller på systemet registret för att ta bort onödiga eller ogiltig information kvar från dag till dag användning. Utföra denna uppgift manuellt kan vara ett komplicerat projekt, särskilt för nybörjare som inte är medvetna om vilka filer som ska hålla och för att bli av med. Om du tar bort fel information, kan det lämna datorn obrukbar, varefter du kan behöva installera om operativsystemet.

Lyckligtvis finns det ett antal register verktyg som kan hjälpa ta mysterium av kontroll och reparera registret. Majoriteten av dem är enkla att använda och kan utföra jobbet snabbt och enkelt, på ett klick med musen. Om du inte vet hur man ska identifiera vilka filer som är redo för avlägsnande eller fixering, som den här artikeln förklarar, är det bäst att lämna det här jobbet till en automatiserad Registry Cleaner som kan utföra denna uppgift för dig.

Om du behöver hjälp med att hitta och välja ett register verktyg för att passa dina behov, det finns ett antal register webbplatser renare översyn på nätet att välja mellan. Dessa webbplatser kan ge dig den information du behöver för att du ska göra ett välgrundat beslut om dina specifika behov. Skriv bara "register recensioner reparera verktyg" i en sökmotor, klicka på sök-knappen och vänta på en lista över webbplatser som visas.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska