Gratis Computer Advies

Hoe je register fouten repareren

Windows-register problemen kunnen het systeem crasht, slechte prestaties en foutmeldingen veroorzaken. Door gebruik te maken van een register cleaner programma regelmatig, kunt u het register fouten, waardoor uw systeem stabieler en verbeteren van prestaties zonder dure hardware-upgrades.

Als u niet register problemen op te lossen, kunt u plotseling crasht, systeem kramen, of zeer langzame werksnelheid. Vaststelling register kwesties moet een topprioriteit zijn als u wilt een aangename computerervaring hebben.

Er zijn verschillende redenen waarom uw register kan beschadigd raken of verstopt met fouten. Dit kan gebeuren als u regelmatig installeren of verwijderen van programma's, of als u software wilt verwijderen in plaats van het programma te verwijderen. Embedded spyware, adware of andere programma's die zichzelf herleven met elke boot kan register problemen veroorzaken. Andere dingen kunnen veroorzaken problemen met uw Windows-register zijn als je hardware hebt geïnstalleerd of verwijderd of als u ongebruikt, maar verwijderde drivers op uw systeem.

Als uw systeem nieuw is, kan je niet bij een van de kwesties in verband met een verstopte register. Maar na verloop van tijd, als uw systeem register groeit groter, het register kan beschadigd zijn geraakt of worden bezaaid met fouten en lege bestemmingen, vooral als u doorgaat met software, drivers en hardware componenten toe te voegen en te verwijderen.

Met zoveel toevoegingen en verwijderingen, zal de noodzaak voor u om register problemen heel erg belangrijk als u wilt dat uw computer goed blijven functioneren. Zonder een goed programma om deze registry problemen op te lossen, zal de toestand van uw systeem alleen maar groeien erger. Gelukkig zijn er veel gratis register cleaners online beschikbaar.

Registry cleaners scant het Windows-register voor onjuiste of verouderde gegevens en zet ze vast, zodat u uw systeem sneller en foutloos uitvoeren. Een paar gratis register cleaners beschikbaar zijn Max Utilities en DLL Tool (www.dlltool.com).

Beide programma's kunnen repareren of verwijderen corrupte of verouderde registervermeldingen met de klik van een knop. Max Utilities heeft hogere ratings ontvangen door de gebruikers dan DLL Tool (www.dlltool.com), maar beide programma's werken goed voor wat ze zijn ontworpen om te doen. Ofwel zal men u helpen uw Windows-register problemen op te lossen en het bereiken van een schoner, sneller systeem.

Deze gratis programma's zullen vaak uw problemen op te lossen en om uw computer sneller te lopen. Als deze programma's niet je problemen op te lossen en u blijft foutmeldingen te zien of u ervaart het systeem vastloopt, kunt u wilt investeren in een premium registry cleaner programma. Deze programma's meestal kosten $ 20 tot $ 50 en zal normaal het oplossen van de problemen.

Als u niet vertrouwd bent met het gebruik van de gratis of betaalde register cleaners, kunt u naar uw locale computer superstore (zoals Best Buy en Circuit City) en hebben ze een register schoonmaken diagnose voor u uitvoeren. Dit zal normaal gesproken kost je $ 85 tot $ 150, afhankelijk van het pakket en de winkel die u bezoekt. U wordt gegarandeerd een schoner systeem dat efficiënter wordt uitgevoerd hebben.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska