Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata rekisterin virheet

Windowsin rekisterin ongelmat voivat aiheuttaa järjestelmän kaatumisen, hidas suorituskyky ja virheilmoituksia. Käyttämällä rekisterin puhdistaja säännöllisesti ohjelman, voit korjata rekisterin virheet, jolloin järjestelmästä vakaamman ja parantaa suorituskykyä ilman kalliita laitteita päivityksiä.

Jos et korjaa rekisterin ongelmia saattaa ilmetä äkillisesti kaatuu, järjestelmän Torit, tai erittäin hidas nopeus. Vahvistamisesta rekisterin asioita olisi etusijalla, jos haluat olla miellyttävää kokea.

On useita syitä, miksi sinun arkisto voi vioittua tai tukkeutunut virheitä. Tämä voi tapahtua, jos saat usein asentaa tai poistaa ohjelmia, tai jos poistat ohjelmiston sijasta poistamalla sen. Embedded vakoiluohjelmia, mainosohjelmia ja muita ohjelmia jotka elvyttää itse kunkin käynnistyksen voi aiheuttaa rekisterin ongelmia. Muut asiat voivat aiheuttaa ongelmia Windowsin rekisterin ovat, jos olet asentanut tai poistanut laitteita tai jos sinulla on käyttämätön mutta poisto perutaan ohjaimet järjestelmään.

Jos järjestelmä on uusi, et voi kokea mitään liittyviä kysymyksiä tukossa rekisterissä. Mutta ajan kuluessa, koska järjestelmän arkisto kasvaa suuremmaksi, rekisterin voi saada vioittunut tai tulla täynnä virheitä ja tyhjä kohteita, varsinkin kun edelleen lisätä ja poistaa ohjelmistoja, ohjaimia ja laitteita.

Niin monia lisäyksiä ja poistoja, sinun tarvitse korjata rekisterin ongelmia tulee erittäin tärkeää, jos haluat tietokoneen voi hyvin. Ilman hyvä ohjelma korjata nämä rekisterin asioita, järjestelmän tilaa vain pahenevat. Onneksi on olemassa monia vapaa rekisterin puhdistaja saatavilla verkossa.

Rekisterin puhdistaja skannaa Windowsin rekisterin virheellisten tai vanhentuneiden merkinnät ja korjata ne, jolloin järjestelmä ajaa nopeammin ja ilman virheitä. Pari vapaa rekisterin puhdistaja saatavilla ovat Max Utilities ja DLL Tool (www.dlltool.com).

Molemmat ohjelmat voi korjata tai poistaa vioittunut tai vanhentunut rekisterimerkintöjä kanssa napin painalluksella. Max Utilities on saanut paremmat arvosanat käyttäjiltä kuin DLL Tool (www.dlltool.com), mutta molemmat ohjelmat toimivat hyvin, mitä ne on suunniteltu tekemään. Joko kukaan auttaa poistamaan Windowsin rekisterin ongelmia ja saavuttaa puhtaampi, nopeampi järjestelmä.

Nämä ilmaiset ohjelmat usein ratkaisevat ongelmia ja auttaa tietokoneen toimimaan nopeammin. Jos nämä ohjelmat eivät ratkaise ongelmia ja jatkat virheilmoituksia tai koet järjestelmä kaatuu, saatat haluta sijoittaa palkkio rekisterin puhdistaja ohjelma. Nämä ohjelmat yleensä maksaa $ 20 $ 50 ja yleensä ratkaista ongelmia.

Jos et ole mukava käyttää ilmaiseksi tai maksettu rekisterin puhdistaja, voit mennä locale tietokone suurmyymälä (kuten Best Buy tai Circuit City) ja ne ajaa rekisterin siivous diagnostinen sinulle. Tyypillisesti tämä maksaa $ 85 150 dollaria riippuen paketin ja tallentaa käyt. Sinut taatusti on puhtaampaa, joka toimii tehokkaammin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska