Ilmaiset Computer Advice

Korjaa rekisterin ja nopeuttaa tietokoneen

On olemassa monia näkökohtia kotikoneelta, että omistajat eivät ehkä ole täysin tietoinen. Tämä on ymmärrettävää, koska keskimääräinen tietokoneen omistaja ei ole ohjelmoija. On kuitenkin tärkeää oppia niin paljon kuin mahdollista asianmukaista hoitoa ja korjaus tietokoneeseen, jotta voidaan välttää monia mahdollisia vaaroja, joita saattaa esiintyä seurauksena ongelmia rekisteriä. Siksi olisi hyvä suorittaa kaikki rekisterin korjaus.

Mitkä ovat joitakin etuja harjoittaa täydellinen rekisterin korjaus?

On tulokset, kun tulokset edut ja tärkein on, että eheyden järjestelmän toimintaa jatketaan. Toisin sanoen, kun suoritat Windows XP korjaus, sinun tulee korjata erilaisia ​​virheitä ja ongelmia rekisterin. On näitä puutteita, jotka heikentävät miten tietokone toimii sekä aseta se riski vieläkin vakavampia ongelmia.

Esimerkiksi kun on virheitä rekisterin, tietokone yleensä ajaa paljon hitaammin kuin normaalisti, jos rekisterin ongelmia ei ollut. Kun olet tärkeä liike-tai henkilökohtaisia ​​tarpeita tietokoneen, hidas toiminta ei todellakaan voi osoittautua ärsyttävää. Sitten on vielä vaikeampi kysymys tietokone jumiutuu. Tämä on, kun tietokone ei vain hidastaa, se pysähtyy. Tämä johtaa tietokoneen käynnistämisen uudelleen ja mitään et ole tallentanut päätyy menetetään.

Mutta onko se todella iso juttu?

No, jos olet viettänyt tunnin kirjallisesti merkittävä liiketoiminnan ehdotuksen tai olet college aikavälin paperi ja tietokone lakkaa johti menetys info, olet luultavasti harkita tilannetta katastrofi skenaario. Lisäksi jäädytetty tietokone saattaa edellyttää ankara uudestisyntynyt. Joissakin tapauksissa, kuten uudelleenkäynnistystä menetelmä voi itse aiheuttaa vielä enemmän ongelmia PC, koska se voi johtaa edelleen rekisterin virheet ja käyttöjärjestelmä vaurioita. Tämä voi sitten luoda seuraavan painajainen: koko järjestelmän kaatumisen.

Kun järjestelmä kaatuu, saatat löytää kaikki tiedostot menetetään ja tuhotaan. Tässä vaiheessa, se olisi liian myöhäistä juosta täydellinen rekisterin korjaus. Vahinko on jo tapahtunut ja se on ollut laajaa. Ja jos et ole tehnyt asianmukaista varmuuskopioita, tiedostot on alentunut. Jälleen kerran, tämä on siksi käynnissä täydellinen rekisterin korjaus on niin tärkeä. Se estää katastrofit tai ainakin minimoi niiden vaikutuksia. Ja mikä parasta, toiminnan täydellinen rekisterin korjaus on hyvin yksinkertainen.

Kaikki tietokoneen omistaja tarvitsee vain asentaa ohjelma kautta levylle ja suorita se sitten. Monet ohjelmat voidaan asettaa ajastin toimimaan omillaan. Ajoitus ohjelma voidaan suorittaa heti asennuksen jälkeen ja kaikki korjaus kysymyksiä voidaan käsitellä etukäteen. Ja tietenkin, ohjelmat voidaan manuaalisesti ajaa tarpeen perusteella samoin. Näin varmistetaan eheyden tietokone säilyy ja rekisterin on aina puhdas.

Saat luotettavaa tietoa Registry Cleaner Max Utilities, avatkaa tuotetiedot sivu.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska