Gratis Computer Advice

Hvordan at reparere din registreringsdatabasen?

Har du et register, der er givet dig problemer? Vil du gerne vide om at prøve at ordne det? Du dybest set har to måder at gøre dette. Du kan drage fordel af en god registreringsdatabasen renere, eller du kan prøve at gøre det manuelt.

Lad os undersøge begge muligheder. Først og fremmest skal du forstå, hvad et register egentlig er.

Hvad er et register? - Alle oplysninger, der omhandler dit system og dets hardware og software, sammen med dine brugerdata konfiguration data, bliver gemt og spores af Windows registreringsdatabasen. Enhver opgave, du udfører, mens operativsystemet fungerer går gennem din registreringsdatabasen først. Hvad dette betyder er, at din registreringsdatabasen er kernen i hele din computer system, og når det er beskadiget, det er et alvorligt problem. Men uanset hvad du gør denne skade på din registreringsdatabasen kommer til at ske. Når du er ordentligt vedligeholde din computer det vil ske langsommere, men det stadig sker. Det betyder at være i stand til at rense registreringsdatabasen er et presserende og afgørende evne.

Den anden måde at rense din registreringsdatabasen er at gøre det manuelt. Du kan forsøge at gøre dette, men alle eksperter vil fortælle dig, at dette er en stor risiko. Hvis du ikke er uddannet til dette, kan du afvikle forårsager måde flere problemer end du allerede har. Det tager kun et fejlagtigt slettet post eller fil, eller et lille fejl, og din computer kan være helt rodet op. Så vil du nødt til at tilkalde en professionel, som kan være rigtig dyrt.

Reparation af din Registry With A Cleaner - Når du vælger at bruge en god renere i modsætning til at reparere din registreringsdatabasen manuelt du har foretaget et klogt valg. Disse programmer kan sikkert fjerne og reparere alle de fejl, der bremser din computer. Det kan gøre alt dette med blot et enkelt klik med musen. Selv eksperterne bruge disse programmer. Gode ​​registreringsdatabasen rengøringsmidler er i stand til at fjerne bogstaveligt talt hundredvis af fejl nemt.

Du er nødt til at være forsigtig, men fordi du vil opdage, at der er mange registreringsdatabasen renere programmer derude, der er helt upålidelige. Nogle er designet til at inficere din computer i stedet ordne det, så du skal kun købe en registreringsdatabasen renere fra et selskab i godt omdømme. Hvis ikke du kan hente malware, der vil skade din computer endnu mere. Gøre nogle forskning og læse nogle anmeldelser, før du bord over dine penge for et register renere.

Er din Windows-computer kører langsomt? Er det konstant fryser op? Hvis du svarer ja, der er en kæmpe chance for, at din computer registreringsdatabasen kan være beskadiget. Du kan blot bruge en pc oprydning software og få din pc kører som ny igen på ingen tid.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska