Gratis Computer Advies

Hoe u uw register te repareren?

Heeft u een register dat is het geven van je problemen? Vraagt ​​u zich af over het proberen om het te repareren? Je hebt in principe twee manieren om dit te doen. U kunt profiteren van een goede register cleaner, of je kunt proberen om handmatig te doen.

Laten we eens onderzoeken beide opties. Allereerst moet je begrijpen wat een register eigenlijk is.

Wat is een register? - Alle informatie die zich bezighoudt met uw systeem en de hardware en software, samen met uw gebruikersnaam configuratiegegevens, wordt opgeslagen en bijgehouden door uw Windows-register. Elke taak die u uitvoert terwijl het besturingssysteem werkt gaat eerst door je register. Wat dit betekent is dat uw register is het hart van uw hele computersysteem en wanneer het is beschadigd dat het een ernstig probleem. Echter, ongeacht wat je doet dit schade aan uw registratie gaat gebeuren. Wanneer u goed onderhouden van uw computer zal het langzamer gebeuren, maar het gebeurt nog steeds. Dit betekent dat de mogelijkheid om uw register schoon is een dringende en cruciale vermogen.

De tweede manier van het schoonmaken van uw register is om handmatig te doen. U kunt proberen om dit te doen, maar alle deskundigen zal u vertellen dat dit een groot risico. Als u niet opgeleid voor dit kunt u liquideren veroorzaakt veel meer problemen dan je al hebt. Het duurt slechts een verkeerd verwijderd item of bestand, of een klein foutje, en uw computer kan volledig worden verknald. Dan moet je om te bellen in een professionele, die kan worden erg duur.

Reparatie van uw register met A Cleaner - Wanneer u kiest voor het gebruik van een goede reiniger in tegenstelling tot handmatig reparatie van uw register een verstandige keuze gemaakt. Deze software programma's kunnen veilig verwijderen en repareren alle fouten die uw computer te vertragen. Zij kan dit allemaal doen met slechts een simpele klik van de muis. Zelfs de experts gebruik maken van deze programma's. Goede register cleaners zijn in staat om heel gemakkelijk te verwijderen letterlijk honderden fouten.

Je moet voorzichtig zijn maar, want je zult zien dat er veel registry cleaner programma's die er zijn totaal onbetrouwbaar. Sommige zijn ontworpen om uw computer te infecteren in plaats van repareren, dus je moet alleen de aankoop van een registry cleaner van een bedrijf van een goede reputatie. Indien niet kunt u ophalen malware die uw computer nog meer zal beschadigen. Doe wat onderzoek en lees een aantal reviews voordat je vork over je geld voor een register cleaner.

Is uw Windows computer traag? Doet het constant bevriezen? Als u ja beantwoorden, is er een grote kans dat uw computer register is mogelijk beschadigd. U kunt gewoon gebruik maken van een pc opschonen software en uw pc weer als nieuw in een mum van tijd.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska