Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata rekisterin?

Onko sinulla rekisterin, joka antaa sinulle ongelmia? Oletko miettinyt yrittää korjata sen? Et periaatteessa on kaksi tapaa tehdä tätä. Voit hyödyntää hyvä arkisto siivooja, tai voit yrittää tehdä sen manuaalisesti.

Tutkitaan molemmat vaihtoehdot. Ensinnäkin sinun täytyy ymmärtää, mitä rekisterin todella on.

Mikä on rekisterin? - Kaikki tieto, joka käsittelee järjestelmän ja sen laitteiden ja ohjelmistojen sekä käyttäjän asetukset tietoja saa säilyttää ja seurataan Windowsin rekisterissä. Mitään tehtävää teet kun käyttöjärjestelmä toimii menee läpi rekisterin ensimmäinen. Mitä tämä tarkoittaa, että rekisteri on sydän koko tietokonejärjestelmä ja kun se on vaurioitunut, se on vakava ongelma. Huolimatta siitä, mitä teet tämän vahinkoa sinun arkisto tulee tapahtumaan. Kun oikein säilyttää tietokoneen se tapahtuu hitaammin, mutta silti se tapahtuu. Tämä tarkoittaa kykyä puhdistaa rekisteri on kiireellinen ja tärkeä kyky.

Toinen tapa puhdistaa rekisterin on tehtävä se itse. Voit yrittää tehdä tämän, mutta kaikki asiantuntijat sanovat, että tämä on iso riski. Jos et ole koulutettu tätä voit päätteeksi aiheuttaa paljon enemmän ongelmia kuin sinulla jo on. Se vie vain yksi virheellisesti poistettu merkintä tai tiedoston tai yksi pieni virhe, ja tietokone voi olla täysin sekaisin. Sitten sinun täytyy soittaa ammattilainen, joka voi olla todella kallista.

Korjaaminen Registry Cleaner - Kun olet valinnut käyttää hyvän siivooja toisin kuin korjaus rekisterin manuaalisesti olet tehnyt viisaan valinnan. Nämä ohjelmat voi turvallisesti poistaa ja korjata kaikki virheet, jotka hidastavat tietokoneen. Se voi tehdä tämän kaiken yhdellä yksinkertaisella hiiren klikkauksella. Jopa asiantuntijat käyttävät näitä ohjelmia. Hyvä rekisterin puhdistaja pystyvät poistamaan satoja virheitä melko helposti.

Sinun täytyy olla varovainen, vaikka sillä huomaat, että on olemassa monia rekisterin puhdistaja ohjelmia siellä, jotka ovat täysin epäluotettavia. Jotkut ovat suunniteltu tartuttaa tietokoneen sijaan korjata sen, joten sinun täytyy vain ostaa rekisterin puhdistaja ja hyvämaineinen. Jos et voi poimia haittaohjelmia, jotka vahingoittaa tietokonetta vieläkin. Tehdä tutkimusta ja lukea arvosteluja ennen kuin pöytään yli rahasi arkisto siivooja.

Onko Windows tietokoneesi toimii hitaasti? Onko se jatkuvasti jäätyä up? Jos olet vastaamalla kyllä, siellä on valtava mahdollisuus, että teidän tietokoneen rekisterin saattaa olla vioittunut. Voit yksinkertaisesti käyttää pc cleanup ohjelmisto-ja tietokone saadaan toimintakuntoiseksi kuin uusi taas ei ole aikaa.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska