Gratis Computer Advice

Hvordan å reparere registret?

Har du et register som er å gi deg problemer? Lurer du på om å prøve å fikse det? Du i utgangspunktet har to måter å gjøre dette. Du kan dra nytte av et godt register renere, eller du kan prøve å gjøre det manuelt.

La oss utforske begge alternativene. Først av alt må du forstå hva et register faktisk er.

Hva er et register? - All informasjon som omhandler systemet og sin maskinvare og programvare, sammen med dine brukerdata konfigurasjon data, blir lagret og sporet av din Windows-registret. En oppgave som du utfører mens operativsystemet fungerer går gjennom registeret først. Hva dette betyr er at registret er selve hjertet i hele datasystemet og når den er skadet er det et alvorlig problem. Men uansett hva du gjør dette skade registeret kommer til å skje. Når du skal vedlikeholde maskinen det vil skje saktere, men det fortsatt skjer. Det betyr å være i stand til å rense registeret er et presserende og avgjørende evne.

Den andre måten å rense registeret er å gjøre det manuelt. Du kan forsøke å gjøre dette, men alle eksperter vil fortelle deg at dette er en stor risiko. Hvis du ikke er trent for dette kan du ende opp med å forårsake måten flere problemer enn du allerede har. Det tar bare en feilaktig slettet oppføring eller fil, eller en liten feil, og datamaskinen kan bli helt messed up. Da må du ringe på en profesjonell som kan være veldig dyrt.

Reparere registret med en renere - Når du velger å bruke en god renere i motsetning til å reparere registret manuelt du har gjort et klokt valg. Disse programmene kan trygt fjerne og reparere alle de feil som er bremse ned maskinen. Det kan gjøre alt dette med bare ett enkelt klikk med musen. Selv eksperter bruke disse programmene. Gode ​​registret rengjøringsmidler er i stand til å fjerne bokstavelig talt hundrevis av feil ganske enkelt.

Du må være forsiktig fordi du vil finne at det er mange registret renere programmer der ute som er totalt upålitelig. Noen er laget for å infisere datamaskinen i stedet for å fikse det, så du må bare kjøpe et register renere fra et selskap med godt omdømme. Hvis ikke du kan plukke opp malware som vil skade datamaskinen din enda mer. Gjøre noen undersøkelser og lest noen vurderinger før du gaffel over pengene dine for et register renere.

Er Windows-datamaskin som kjører sakte? Betyr det stadig fryse opp? Hvis du svarer ja, er det en stor sjanse for at datamaskinen registret kan være skadet. Du kan ganske enkelt bruke en pc opprydding programvare og har din PC som kjører som ny igjen på kort tid.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska