Gratis Computer Råd

Hur att reparera registret?

Har du ett register som är ger dig problem? Undrar du om att försöka fixa det? Du har i princip två sätt att göra detta. Du kan dra nytta av ett bra register renare, eller så kan du försöka att göra det manuellt.

Låt oss undersöka bägge alternativen. Först av allt du behöver för att förstå vad ett register egentligen är.

Vad är ett register? - All information som handlar om ditt system och dess hårdvara och mjukvara, tillsammans med dina användardata konfigurationsdata, får lagras och spåras av din Windows-registret. Någon uppgift du utför medan operativsystemet fungerar går igenom registret först. Vad detta betyder är att registret är hjärtat i hela datorsystemet och när den är skadad det är ett allvarligt problem. Dock är oavsett vad du gör detta skada din registren kommer att hända. När du väl behålla datorn det kommer att hända långsammare, men det händer fortfarande. Detta innebär att kunna rengöra ditt register är en angelägen och viktig förmåga.

Det andra sättet att rengöra registret är att göra det manuellt. Du kan försöka att göra detta, men alla experter kommer att säga att detta är en stor risk. Om du inte är utbildad för detta kan du hamna orsakar långt fler problem än du redan har. Det tar bara ett felaktigt borttagen post eller fil, eller ett litet misstag, och datorn kan vara helt förstörd. Då du kommer att behöva anlita en professionell som kan bli riktigt dyrt.

Reparera ditt register med en renare - När du väljer att använda en bra renare i stället för att reparera ditt register manuellt du har gjort ett klokt val. Dessa program kan säkert ta bort och reparera alla fel som saktar ner datorn. Det kan göra allt detta med bara ett enkelt klick på musen. Även experter använder dessa program. Bra registret städare kan ta bort bokstavligen hundratals fel helt enkelt.

Du måste vara försiktig eftersom du kommer att upptäcka att det finns många registret renare program där ute som är helt opålitliga. Vissa är utformade för att infektera din dator snarare än fixa det, så du behöver bara köpa en registret renare från ett företag med gott rykte. Om inte du kan plocka upp skadlig kod som kan skada din dator ännu mer. Gör lite efterforskningar och läsa några recensioner innan du punga över dina pengar till ett register renare.

Är din Windows-dator som kör långsamt? Fryser det ständigt upp? Om du svarar ja, det finns en stor chans att din dator Registret kan vara skadat. Du kan helt enkelt använda en programvara PC sanering och har datorn igång som ny igen på nolltid.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska