Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata runtime error Registry Cleaner

Jos omistat tietokoneen, sinun epäilemättä ollut mahdollisuus kokea joitakin tietokoneen virheitä. Nämä virheet, kutsutaan runtime virheitä IT puhua, voi olla mitä tahansa kaatuu, jäädytys tai sovellus, joka ei suostu avaamaan.

Mitä et ehkä olla tietoinen kuitenkin on, että useimmat näistä virheistä ovat juurtuneet yksi osa tietokoneen nimeltä "rekisteri". Rekisterin on valtava tietokanta tietoa siitä, miten avata ja ajaa jokaisen tietokoneen ohjelmalla.

Jokainen ohjelma tietokoneessa on useita rekisterin liittyvät tiedostot. Voit kuvitella, että jopa muutamia kymmeniä ohjelmia tietokoneeseen, rekisterin on suuri.

Koska rekisteri on hyvin tärkeää, Windows ei voi poistaa mitään siitä, ja itse asiassa, joskus tiedostot kaksinkertaisten rekisterissä. Vaikka ohjelmien asennus poistetaan tietokoneesta, tietokone vielä jäänteitä ohjelmia rekisterissä. Nämä ylimääräiset tiedostot usein johtaa virheisiin edellä, ja tehdä tietokoneen hitaammin.

On olemassa useita tapoja hyökätä tätä ongelmaa. Yksi tapa on puhdistaa rekisteriä manuaalisesti. Tämä ei suositella, koska puhdistus rekisterin on hankala ja voi vahingoittaa tietokonetta, jos ei tehdä oikeutta. Koska rekisteri on hyvin suuri, se on vaikea seurata tiedostojen sisällä. Jos et ole IT asiantuntija, sinun tulisi välttää tämän vaihtoehdon, se voi aiheuttaa enemmän haittaa sitten hyvä.

Toinen tapa käsitellä ongelmaa on avulla tyyppisen ohjelmiston nimeltään rekisterin puhdistaja. Siivoojat ovat suunniteltu tekemään likaisen työn sinulle skannata ja poistaa ongelmia tiedostojen. Jotkut siivoojat ovat myös suunniteltu auttamaan sinua järjestämään rekisterin (tätä kutsutaan eheyttämisen tai optimointia) niin tietokone on tehokas.

On suositeltavaa, että käytät freeware diagnoosia varten vain ja jättää puhdistus luotettu, tunnettu puhtaampaa. Muut piirteet hyvä siivooja ovat helppokäyttöisyys ja automaattinen varmuuskopiointi valmiudet ennen kutakin puhdistus.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska