Gratis Computer Advies

Reparatie van uw Windows-register met de beste register cleaner

Overal in het internet vinden veel verschillende meningen over Windows-register cleaners, en waarom je er een nodig. Eerlijk gezegd, het Windows-register is een ingewikkeld bestand en dit is de reden waarom het zo veel mensen heeft verward.

De belangrijkste functie van het Windows-register is om alle gegevens met betrekking tot software en hardware configuraties van uw computer opslaan. Maar is er een noodzaak om dergelijke informatie op te nemen? Natuurlijk, want deze gegevens helpt het Windows-besturingssysteem om te begrijpen hoe een bepaalde software of hardware draaien! Het register helpt ook bij het behoud van uw instellingen intact.

Het register is meestal gezond als je niet al te veel software of hardware die naar uw systeem hoeft te installeren. Zodra u een nieuwe software of hardware te installeren op uw systeem, een aantal nieuwe ingangen voor dat programma zijn gemaakt in je register. Ook wanneer u een programma van uw computer te verwijderen of te wissen, de meeste van deze items zijn van de computer register, behalve een paar verwijderd.

Na verloop van tijd, als u installeren en verwijderen meer en meer programma's op uw systeem, worden meer en meer registervermeldingen gemaakt en verwijderd, en in deze strijd van de schepping en vernietiging, zijn er altijd een paar registry entries die nooit uit het systeem worden gewist allemaal! Binnenkort krijgen ze opgestapeld en maak uw register volumineus. Dit op zijn beurt vertraagt ​​uw computer. Nu misschien je je afvraagt ​​wat de omvang van het Windows-register te maken heeft met de prestaties van uw PC!

Je mag niet van bewust, maar de computer maakt meerdere telefoontjes naar uw register. Wanneer het wordt de juiste antwoorden van het register, het begint de uitvoering van haar dagelijkse activiteiten. Als het register wordt groot en omvangrijk, duurt de computer een lange tijd om de antwoorden te krijgen. Derhalve zal uw computer meer tijd nemen om taken die het sneller zou hebben gedaan uit te voeren. Dit is de reden achter de slechte prestaties van uw pc. Dus wat is de weg naar buiten, kun je vragen.

De enige uitweg is om alle rommel te verwijderen van uw Windows-register en maken het lichter teneinde in staat te stellen haar activiteiten sneller uitvoeren. Maar tenzij je een computer expert is het bijna onmogelijk om naast een junk registervermelding uit een geldige ene detecteren. Je moet alleen de junk vermelding te verwijderen, als u een geldige registervermelding per ongeluk verwijdert, kan uw hele computer te stoppen met werken!

De veiligste manier om te gaan over het is om een ​​professionele register cleaner te gebruiken. Professionele register cleaners zijn geprogrammeerd op een zodanige wijze dat zij gemakkelijk de ongeldige ingangen die woonachtig zijn in uw Windows-register kan detecteren en verwijderen met een druk op de knop. De meeste van de registry cleaner software zijn zo makkelijk te gebruiken dat zelfs een beginnende computergebruiker zal er geen probleem te vinden in het gebruik ervan! Voeg daarbij dat de meeste registry cleaner software zijn goedkoop!

Echter, niet alle register cleaners gelijk geschapen. Sommige register cleaners zal slechts een paar ongeldige registervermeldingen in een tijd, dat is niet helemaal goed te verwijderen. Je moet een register cleaner dat alle ongeldige registervermeldingen binnen een paar minuten zou verwijderen krijgen. Ik heb een aantal van de top register cleaners van de industrie onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat Max Utilities is veruit de beste register cleaner software beschikbaar.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska