Ilmaiset Computer Advice

Korjaa Windowsin rekisterin paras rekisterin puhdistaja

Koko internetin löydät monia erilaisia ​​mielipiteitä Windowsin rekisterin puhdistaja, ja miksi sitä tarvitaan. Suoraan sanottuna, Windowsin rekisterissä on monimutkainen arkistointijärjestelmä ja tämä on syy, miksi se on sekava niin monia ihmisiä.

Päätehtävä Windowsin rekisterissä on tallentaa kaikki tiedot, jotka liittyvät ohjelmistojen ja laitteistojen kokoonpanoissa tietokoneen. Mutta onko olemassa mitään tarvetta kirjata tällaisia ​​tietoja? Tietenkin, koska tämä tieto auttaa Windows-käyttöjärjestelmän ymmärtää, miten ajaa tietyn ohjelmiston tai laitteiston! Rekisterin myös auttaa pitämään asetuksia muuttamatta.

Rekisterin on yleensä terve, jos et asenna liikaa ohjelmia tai hardwares kiinni järjestelmään. Heti kun asennat uuden ohjelmiston tai laitteiston järjestelmään, useita uusia merkintöjä ohjelmaa varten on luotu rekisterin. Samoin, kun poistat tai poistaa ohjelman tietokoneesta, useimmat niistä merkinnät poistetaan tietokoneen rekisterin paitsi muutama.

Ajan mittaan, kun asennat ja poistat enemmän ja enemmän ohjelmia järjestelmään, enemmän ja enemmän rekisterimerkinnät luodaan ja poistetaan, ja tässä taistelussa luomisen ja tuhon, on aina muutama rekisterimerkintöjä joita ei koskaan poistetaan järjestelmän kaikki! Pian he saavat kasataan ja tehdä rekisterin iso. Tämä puolestaan ​​hidastaa tietokoneen. Nyt ehkä mietit mitä koko Windowsin rekisterin on saanut tehdä tietokoneen suorituskykyä!

Et ehkä ole tietoisia siitä, mutta tietokone tekee useita puheluja rekisterin. Kun se saa asianmukaista vastaukset rekisterin, se alkaa suoriutua päivittäisestä toiminnasta. Jos rekisterin tulee suuria ja tilaa vieviä, se vie tietokoneen kauan saada vastauksia. Näin ollen tietokone vie enemmän aikaa suorittaa tehtäviä, että se olisi tehnyt nopeammin. Tämä on syy huono tietokoneen suorituskykyä. Joten mikä on tie ulos, saatat kysyä.

Ainoa tapa on puhdistaa kaikki roskaa Windowsin rekisterin ja vaalentaa sitä, jotta se voi hoitaa toimintaansa nopeammin. Mutta jos olet tietokoneen asiantuntija se on melkein vieressä mahdotonta havaita junk rekisterimerkintä alkaen voimassa yhden. Sinun täytyy poistaa vain roskaa merkintä, jos poistat voimassa rekisterimerkinnän vahingossa koko tietokone saattaa lakata toimimasta!

Turvallisin tapa edetä on käyttää ammatillinen arkisto siivooja. Ammatillinen rekisterin puhdistaja on ohjelmoitu siten, että ne voidaan helposti havaita virheelliset merkinnät asuvat Windowsin rekisterin ja poistaa ne napin painalluksella. Useimmat rekisterin puhdistaja ohjelmistot ovat niin helppokäyttöisiä, että jopa tietokone noviisi löytää mitään ongelmaa käyttää niitä! Lisää siihen, että suurin osa rekisterin puhdistaja ohjelmistot ovat halpoja!

Kuitenkin, etteivät kaikki rekisterin siivoojat ovat tasavertaisia. Jotkut rekisterin puhdistaja poistaa vain muutaman kelpaa rekisterimerkinnät kerrallaan, mikä ei ole ollenkaan hyvä. Sinun täytyy saada rekisterin puhdistaja, joka poistaa kaikki kelpaa rekisterimerkinnät muutamassa minuutissa. Olen tutkinut joitakin alkuun rekisterin puhdistaja teollisuuden ja tullut siihen tulokseen, että Max Utilities on ylivoimaisesti paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto saatavilla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska