Gratis Computer Advice

Reparere Windows-registret med beste registret renere

Gjennom internett vil du finne mange forskjellige meninger om Windows-registret rengjøringsmidler, og hvorfor du trenger en. Oppriktig, er Windows-registret en komplisert arkivsystem, og dette er grunnen til at det har forvirret så mange mennesker.

Den viktigste funksjonen til Windows-registeret er å lagre alle data om programvare og maskinvare konfigurasjoner av datamaskinen. Men er det noen nødvendighet å registrere slik informasjon? Selvfølgelig, fordi denne informasjonen hjelper Windows-operativsystemet for å forstå hvordan man skal kjøre en bestemt programvare eller maskinvare! Registeret hjelper også på å holde intakt.

Det register er som regel sunt hvis du ikke installerer for mange programvare eller hardwares på systemet. Så snart du har installert en ny programvare eller maskinvare på systemet ditt, er flere nye oppføringer for at programmet opprettet i registeret. På samme måte, når du avinstallerer eller slette et program fra datamaskinen, er de fleste av disse oppføringene fjernet fra datamaskinen registret bortsett fra noen.

Over tid, som du installerer og avinstallerer flere og flere programmer på systemet ditt, er flere og flere registeroppføringer opprettet og fjernet, og i denne kampen av skapelse og ødeleggelse, er det alltid noen registeroppføringer som aldri slettes fra systemet ved alle! Snart får de stablet opp og gjøre registeret klumpete. Dette i sin tur bremser ned datamaskinen. Nå kanskje du lurer på hva størrelsen på Windows-registret har å gjøre med ytelsen på PC!

Du kan ikke være klar over det, men datamaskinen gjør flere samtaler til registeret. Når det blir riktig svar fra registret, begynner det å utføre sine daglige aktiviteter. Hvis registeret blir stor og klumpete, det tar datamaskinen lang tid å få svar. Følgelig vil datamaskinen ta mer tid til å utføre oppgaver som det ville ha gjort raskere. Dette er årsaken bak den dårlige ytelsen til PCen. Så hva er veien ut, spør du kanskje.

Den eneste veien ut er å rense all dritten fra Windows-registeret og gjøre det lettere for å kunne utføre sine operasjoner raskere. Men med mindre du er en dataekspert det er nesten umulig å oppdage en useriøs register komme fra en gyldig. Du må bare slette junk oppføring, hvis du sletter en gyldig register komme inn ved en feil, kan hele datamaskinen slutte å virke!

Den sikreste måten å gå om det er å bruke en profesjonell registret renere. Profesjonelle registret rengjøringsmidler er programmert på en slik måte at de lett kan oppdage ugyldige oppføringer bosatt i Windows-registeret og fjerne dem ved å trykke på en knapp. De fleste av registret renere programvare er så enkel å bruke at selv en datamaskin nybegynner finner ingen problem i å bruke dem! Legg til at at de fleste register renere programvare er billig!

Imidlertid er ikke alle registret rengjøringsmidler skapt like. Noen registret rengjøringsmidler vil fjerne bare noen få ugyldige registeroppføringer om gangen, noe som slett ikke er bra. Du må få et register renere som ville fjerne alle ugyldige registeroppføringer i løpet av få minutter. Jeg har forsket på noen av de beste registret rengjøringsmidler i bransjen og har kommet til den konklusjon at Max Utilities er langt den beste registret renere programvare tilgjengelig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska