Gratis Computer Råd

Reparera din Windows-registret med bästa Registry Cleaner

Under hela internet hittar du många olika åsikter om Windows-registret städare, och varför du behöver en. Ärligt talat, är det Windows-registret ett komplicerat register och detta är anledningen till att det har förvirrat så många människor.

Den huvudsakliga funktionen för Windows-registret är att lagra alla uppgifter om mjukvara och hårdvara konfigurationer av datorn. Men finns det någon nödvändighet att registrera sådan information? Naturligtvis, eftersom dessa data hjälper operativsystemet Windows för att förstå hur man kan köra en viss mjukvara eller hårdvara! Registret bidrar också till att hålla dina inställningar intakta.

Registret är oftast frisk om du inte installerar alltför många program eller hardwares på ditt system. Så fort du har installerat en ny programvara eller hårdvara i ditt system, är flera nya poster för det programmet skapas i ditt register. Likaså när du avinstallerar eller tar bort ett program från datorn, är de flesta av dessa poster tas bort från datorn registret förutom ett fåtal.

Med tiden, när du installerar och avinstallerar fler och fler program på ditt system, är fler och fler registerposter skapas och tas bort, och i denna kamp för skapande och förstörelse, det finns alltid några registerposter som aldrig tas bort från systemet vid alla! Snart får de staplade upp och göra ditt register skrymmande. Detta i sin tur slöar ner datorn. Nu kanske du undrar vad storleken på Windows-registret har att göra med din dator prestanda!

Du kanske inte är medveten om det, men datorn gör flera samtal till ditt register. När det blir rätt svar från registret, börjar det att utföra sin dagliga verksamhet. Om registret blir stora och skrymmande, det tar datorn en lång tid att få svar. Följaktligen kommer din dator att ta längre tid att utföra uppgifter som det skulle ha gjort snabbare. Detta är anledningen till det dåliga resultatet för din dator. Så vad är vägen ut, kanske du frågar.

Den enda vägen ut är att rensa allt skräp från din Windows-registret och göra det lättare för att kunna utföra sin verksamhet snabbare. Men om du inte är en expert på datorer är det nästan intill omöjligt att upptäcka en post skräp registret från en giltig. Du måste ta bort bara skräp posten, om du tar bort en giltig registerpost av misstag, kanske hela datorn sluta fungera!

Det säkraste sättet att gå tillväga är att använda en professionell registret renare. Professionell registret städare är programmerad på ett sådant sätt att de lätt kan upptäcka ogiltiga poster som bor i din Windows-registret och ta bort dem med ett tryck på en knapp. De flesta av registret renare programvara är så enkel att använda att även en dator nybörjare hittar inget problem i att använda dem! Lägg till det att de flesta registren renare mjukvaran är billigt!

Dock är inte alla registret städare skapade lika. Vissa registret städare kommer att ta bort bara några ogiltiga registerposter i taget, vilket är inte alls bra. Du måste få ett register renare som skulle ta bort alla ogiltiga registerposter inom några minuter. Jag har forskat en del av de bästa registret städare i industrin och har kommit till slutsatsen att Max Utilities är överlägset den bästa registret renare programvara tillgänglig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska