Gratis Computer Advice

Reparer Windows XP registreringsdatabasen

Hvis du kommer på tværs af Windows XP registreringsdatabasen for første gang siden du er begyndt at bruge computeren, betyder det synes at være skræmmende.

En af grundene til folk bliver bange, når de hører tat der er nogle problemer med registreringsdatabasen er, fordi det holder computer, der kører, og enhver korruption til Windows registreringsdatabasen sinker PC, og det endda fører til den blå skærm af dødsfald.

Al den software og hardware på en computer fungerer ved hjælp af oplysningerne, de har gjort i registreringsdatabasen under installation af software eller hardware. Enhver korruption i registreringsdatabasen forhindrer systemet i at køre software eller hardware.

På samme måde ugyldige poster i Windows registreringsdatabasen skaber en masse problemer i computeren. Kun få af de problemer er langsomme opstart, den blå skærm af død, træg ydeevne, fryser og går ned og selv tilstedeværelsen af ​​et stort antal fejlmeddelelser.

Hvis dette er de problemer oplevet så årsagen er XP registreringsdatabasen problemer og en Win XP registreringsdatabasen reparation er nødvendig. Win XP registreringsdatabasen reparation er udført ved hjælp af en Win XP registreringsdatabasen reparation værktøj.

Men der er visse ting, der skal tages hånd før Win XP registreringsdatabasen reparation værktøj bruges. Første ting, der skal gøres før sorteringen at registret er at oprette et gendannelsespunkt og backup af registreringsdatabasen.

Dette bliver nyttigt, hvis Win XP registreringsdatabasen reparation værktøj skader registreringsdatabasen, mens reparationen sker. I sådanne tilfælde kan systemet blive genoprettet, og register kan gendannes fra backup.

Hvis du vil oprette et gendannelsespunkt i Win XP, skal du gå til start, Programmer, Tilbehør, Systemværktøjer, Systemgendannelse. Klik på oprette gendannelsespunkt, skal du skrive et navn til gendannelsespunkt og forskud til at skabe. Det næste skridt er at lave en backup af registreringsdatabasen.

For denne type regedit i løb fra start-menuen. Klik derefter på filen og om eksport og giver stien blev sikkerhedskopien skal gemmes, og vente til backup er oprettet.

Det næste skridt er at bruge Win XP registreringsdatabasen reparation værktøj. Den bedste løsning er at vælge den ene klik vedligeholdelse findes på Win XP registreringsdatabasen reparation værktøj og læn dig tilbage og slappe af indtil processen i fuldstændig. Efter afslutningen af ​​processen genstarte computeren (valgfrit) og finde forskellen i ydelsen på din computer.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska