Gratis Computer Advies

Reparatie register van Windows XP

Als je komt over het register van Windows XP voor het eerst sinds u bent begonnen met het gebruik van uw computer, het lijkt te zijn ontmoedigend.

Een van de redenen waarom mensen schrikken als ze horen tat er een probleem is met het register is, want het houdt de computer en eventuele corruptie aan het Windows-register vertraagt ​​de pc, het leidt zelfs tot het blauwe scherm van de dood.

Alle software en hardware op een computer werkt met behulp van de gegevens die in het register hebt gemaakt tijdens het installeren van de software of hardware. Corruptie in het register voorkomt dat het systeem van het uitvoeren van de software of de hardware.

Op dezelfde manier ongeldige ingangen in het Windows-register zorgt voor veel problemen binnen de computer. Enkele van de problemen zijn traag opstarten, het blauwe scherm van de dood, achterblijvende prestaties, bevriest en crashes en zelfs de aanwezigheid van een groot aantal foutmeldingen.

Als dit de problemen ervaren dan de oorzaak is XP-register problemen en een Win XP register reparatie nodig is. Win XP register reparatie wordt gedaan met behulp van een Win XP register reparatie tool.

Maar er zijn bepaalde dingen die moeten worden opgevangen voordat Win XP register reparatie tool wordt gebruikt. Het eerste wat moet gebeuren voordat het sorteren van het register is om een ​​herstelpunt en een back-up van het register.

Dit wordt handig als de Win XP register reparatie tool beschadigt het register tijdens de reparatie gebeurt. In een dergelijk geval kan het systeem worden hersteld en register kan worden teruggezet vanaf de back-ups.

Naar een herstelpunt in Win XP, gaat u naar Start, Programma's, Bureau-accessoires, Systeemwerkset, Systeemherstel. Klik op het maken herstelpunt, typ een naam voor het herstelpunt en van tevoren te maken. De volgende stap is om het register back-up.

Voor dit type REGEDIT in run uit het startmenu. Klik dan op bestand en op export en geef het pad werden de back-up moet worden opgeslagen en wachten tot de back-up wordt gemaakt.

De volgende stap is om de Win XP register reparatie tool te gebruiken. De beste optie is om de een klik onderhoud beschikbaar zijn op de Win XP register reparatie tool te selecteren en achterover leunen en ontspannen totdat het proces voltooid. Na voltooiing van het proces start de computer (optioneel) en vind het verschil in de prestaties van uw computer.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska