Ilmaiset Computer Advice

Korjaa Windows XP: n rekisterin

Jos olet tulossa koko Windows XP: n rekisterin ensimmäistä kertaa sitten olet alkanut käyttää tietokonetta, se ei näytä olevan pelottava.

Yksi syy, miksi ihmiset saavat pelottaa, kun he kuulevat tat on jokin ongelma rekisterissä on, koska se pitää tietokoneen käynnissä ja kaikki korruptio Windowsin rekisterin hidastaa tietokoneen, ja se jopa johtaa sininen näyttö kuolema.

Kaikki ohjelmistot ja laitteistot on tietokone toimii käyttäen merkinnät he ovat rekisterissä, kun asennat ohjelmistoja tai laitteita. Kaikki lahjonnan arkisto estää järjestelmän käynnissä ohjelmiston tai laitteiston.

Samalla tavalla virheellisten merkintöjen Windowsin rekisterin luo paljon ongelmia tietokoneen. Harvat ongelmat ovat hitaita käynnistyä, sininen näyttö kuolema, hidas suorituskyky, jäätyy, ja kaatuu ja jopa esiintyy suuri joukko virheilmoituksia.

Jos tämä on ongelmista niin syy on XP: n rekisterin ongelmia ja Win XP: n rekisterin korjaus on tarpeen. Win XP: n rekisterin korjaus on tehty käyttäen Win XP: n rekisterin korjaus työkalun.

Mutta on tiettyjä asioita pidettävä huolta ennen Win XP: n rekisterin korjaus työkalun avulla. Ensimmäinen asia tehdä ennen lajittelua arkisto on luoda palautuspisteen ja varmuuskopioida rekisterin.

Tämä tulee avuksi, jos Win XP: n rekisterin korjaus työkalun vahingoittaa rekisterin, kun korjaus tapahtuu. Tällöin järjestelmä voidaan palauttaa ja rekisterin voi palautuivat varmuuskopioita.

Voit luoda palautuspiste Win XP, alkuun, ohjelmat, Apuohjelmat, Järjestelmätyökalut, Järjestelmän palauttaminen. Napsauta luoda palautuspisteen, kirjoita nimi palautuspisteen ja etukäteen luoda. Seuraava askel on varmuuskopioida rekisterin.

Tämän tyyppinen regedit Käynnistä-valikosta. Sitten klikkaa tiedostoa ja vientiä ja antaa polku oli varmuuskopio on tallennettu ja odottaa, kunnes varmuuskopiointi on luotu.

Seuraava askel on käyttää Win XP: n rekisterin korjaus työkalun. Paras vaihtoehto on valita yhdellä klikkauksella huolto saatavilla Win XP: n rekisterin korjaus työkalun ja rentoutua asti prosessin loppuun. Päätyttyä prosessin käynnistä tietokone (valinnainen) ja löytää ero tietokoneen suorituskykyä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska