Gratis Computer Advice

Reparer Windows XP-registret

Hvis du kommer over Windows XP-registret for første gang siden du har begynt å bruke datamaskinen, ser det ut til å være skremmende.

En grunn til at folk blir redde når de hører tat det er noe problem med registeret er fordi det holder datamaskinen som kjører og eventuelle korrupsjon til Windows-registret bremser ned PC, det selv fører til den blå skjermen av død.

All programvare og maskinvare på en datamaskin fungerer ved å bruke postene de har gjort i registeret når du installerer programvare eller maskinvare. Korrupsjon i registret hindrer du at systemet kjører programvaren eller maskinvaren.

På samme måte ugyldige oppføringer i Windows-registeret skaper en masse problemer i datamaskinen. Noen av problemene er treg boot opp, den blå skjermen av død, svak ytelse, fryser og krasjer og selv tilstedeværelsen av et stort antall feilmeldinger.

Hvis dette er problemene opplevd så årsaken er XP-registret problemer og en Win XP-registret reparasjon er nødvendig. Win XP-registret reparasjon er gjort ved hjelp av en Win XP-registret reparere verktøyet.

Men det er visse ting å bli tatt vare før Win XP-registret reparere verktøyet brukes. Første som må gjøres før sortering registeret er å opprette et gjenopprettingspunkt og ta sikkerhetskopi av registeret.

Dette blir nyttig hvis Win XP-registret reparere verktøyet skader registret mens reparasjonen foregår. I et slikt tilfelle systemet kan gjenopprettes og register kan bli tilbakestilt fra sikkerhetskopier.

Hvis du vil opprette et gjenopprettingspunkt i Win XP, gå til Start, Programmer, Tilbehør, Systemverktøy, Systemgjenoppretting. Klikk på opprette gjenopprettingspunkt, skriv inn et navn på gjenopprettingspunkt og forhånd å lage. Det neste trinnet er å ta sikkerhetskopi av registeret.

For denne type regedit i Kjør fra Start-menyen. Deretter klikker du på filen og på eksport og gi banen ble sikkerhetskopien skal lagres og vente til backup er opprettet.

Det neste trinnet er å bruke Win XP-registret reparere verktøyet. Det beste alternativet er å velge ett klikk vedlikehold tilgjengelig på Win XP-registret reparere verktøyet og lene seg tilbake og slappe av til prosessen fullført. Etter fullføring av prosessen starte datamaskinen (valgfritt) og finne forskjellen i ytelsen til datamaskinen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska