Gratis Computer Råd

Reparera Windows XP-registret

Om du kommer över Windows XP registret för första gången sedan du har börjat använda din dator, det verkar vara skrämmande.

En anledning till varför människor blir rädda när de hör tat det finns vissa problem med registret är att det håller datorn igång och någon korruption i Windows-registret saktar ner datorn, ännu leder till blå skärm av döden.

All mjukvara och hårdvara på en dator fungerar med de uppgifter som de har gjort i registret vid installation av mjukvara eller hårdvara. Någon korruption i registret förhindrar systemet från att köra programvaran eller maskinvaran.

På samma sätt ogiltiga poster i Windows-registret skapar en hel del problem i datorn. Några av de problem är långsam uppstart, den blå skärm av döden, trög prestanda, fryser och kraschar och även förekomsten av ett stort antal felmeddelanden.

Om detta är de problem som upplevs då orsaken är XP-registret problem och en Win XP Registry Repair är nödvändigt. Win XP Registry Repair görs med en Win XP register reparation.

Men det finns vissa saker som skall tas om hand innan Win XP Registry Repair verktyg används. Första sak att göra innan sortering registret är att skapa en återställningspunkt och säkerhetskopiera registret.

Det blir bra om Win XP Registry Repair verktyg skadar registret medan reparationen pågår. I ett sådant fall kan systemet återställas och registret kan återställas från säkerhetskopior.

Om du vill skapa en återställningspunkt i Win XP, gå till Start, Program, Tillbehör, Systemverktyg, Systemåterställning. Klicka på Skapa återställningspunkt, skriv ett namn för återställningspunkt och förskott för att skapa. Nästa steg är att säkerhetskopiera registret.

För denna typ regedit i Kör på Start-menyn. Klicka sedan på filen och på export och ange sökvägen var säkerhetskopian ska lagras och vänta tills säkerhetskopian skapas.

Nästa steg är att använda Win XP register reparation. Det bästa alternativet är att välja ett klick underhåll tillgängligt på Win XP Registry Repair verktyg och luta dig tillbaka och koppla av tills processen klar. Efter slutförandet av processen starta om datorn (tillval) och se skillnaden i prestanda på din dator.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska